Napi horoszkóp: Élvezed a tabuk megtörését - augusztus 6.

Újabb nap, újabb kihívások, újabb kalandok – a Bikára utazás vár, a Rákot megtalálja a szerelem, a Mérleggel mindenki üzletelni akar. Olvasd el, mi vár rád egészen pontosan a horoszkópod szerint.

Napi horoszkóp: augusztus 6.
Napi horoszkóp: augusztus 6.
Fotó: Getty/IMAXtree/Glamour

Lehet, hogy nyugtalanul ébredsz, mert a Skorpió-Hold szembenállása a Bika-Marssal és quadrát fényszöge a Vízöntő-Szaturnusszal a hajnali órákban felbosszanthat. De nem sokkal később a Hold és a Rák-Vénusz trigon fényszögének köszönhetően már élvezni fogod az érzelmekkel együtt járó szexet. Ma a csábítás lesz a legfontosabb feladatod, de most érdemes adószakértőt is keresni. A kora esti órákig a Skorpió-Hold barátságos fényszöge a Neptunusszal és a Plútóval aktív képzelőerőt és a művészetek iránti fokozott érdeklődést jelez. Remek alkalom arra is, hogy elmélyedj a pszichológiában, vagy ha éppen ahhoz van kedved, a zuhany alatt vagy a tengerben szeretkezz. A Hold-Plútó kapcsolat felébreszti érzékiségedet és üzleti érzékedet. Élvezed a tabuk megtörését, de befektetőket is könnyen találhatsz vállalkozásodhoz. A kora esti órákban, amikor a Hold már átlép a tüzes Nyilasba, életszemléleted derűlátó, játékos vagy, szeretsz kiruccanni, filozofálgatni és flörtölni.

Kos (03. 21-04. 20.) A jó szex nem jelenti azt, hogy mindig tűzijáték lobban fel, párod óhajairól azonban ne feledkezz meg, de este a Nyilas-Hold aktiválja felfedező hajlamodat.

Bika (04. 21-05. 20.) Utazz el a pároddal kettesben, de ne lógj a nyakán, ne féltékenykedj, és igencsak helytelen hangot adnod a párod idejével vagy pénzével kapcsolatos követeléseknek.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Amikor jelentkezel egy jól fizető állásra, hívd fel magadra a figyelmet, de kapcsolatodban nem engedheted meg magadnak, hogy továbbállj egy „zöldebb legelőre”.

Rák (06. 22-07. 22.) A szerelem betör az életedbe, de rafinált pasid rögtön felismeri s élvezi, hogy félénk és visszafogott homlokzatod mögött sok ördögi és szokatlan fantázia rejtőzik.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Lehet, hogy együtt akarsz élni a pasiddal biztonságos otthonban és jómódban, este viszont egy kalandor típus mellett felébred benned a vadászösztön.

Szűz (08. 24-09. 23.) Tudod, hogy szponzoraid csak akkor vesznek komolyan, ha megbízhatónak látnak, párod kettőtöknek is elegendő bizakodása azonban szavatolja a sikert.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Mivel jó érzéked van a pénzhez, és tudod, hogyan vesd be vonzerődet, mindenki veled akar üzletelni, a szinglik viszont este sok telefonhívást fogadnak.

Skorpió (10. 24-11. 22.) A közös utazás alkalmával párod szexuálisan odaadóbb, mint máskor, de ma jó érzéked van mások pénzének vagy külső pénzforrások felhajtásához is.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha befektetéseid áttekinthetetlenek, dolgozz ki új stratégiát, de ne beszéld be magadnak, hogy viszonyod csupán érzéki, hiszen mindketten többre vágytok.

Bak (12. 22-01. 20.) Társasági és baráti szektorodban élvezed hódításaidat, ám ha szükséged van rá, ne habozz, kérj támogatást a párodtól, bár lehet, hogy te vagy az, aki ezt nyújtja.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) A mai megbízás épp megfelelő lesz, meghozza számodra a javuló anyagi helyzet örömét, este viszont új baráti vagy szakmai kapcsolat keletkezhet.

Halak (02. 20-03. 20.) A mai nap kiváló nyaralásra, párodban vonzó tulajdonságokat fedezel fel, művészként jól kereshetsz, de ne lepődj meg, ha a párod este kimarad a munkatársaival.

Ez is érdekelhet

Egy olyan világban, ahol leducizzák Emilia Clarkot, bele sem akarok gondolni, hogyan látnak engem

Egy olyan világban, ahol leducizzák Emilia Clarkot, bele sem akarok gondolni, hogyan látnak engem

Monitor

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

Szépséghírek

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját