Ne kényszerítsd döntésre a partneredet, inkább tanulj meg bízni bene! - Egymondatos horoszkóp: Október 15.

2019.október.15.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Mivel a Bika jegyében lévő Hold a nap első felében szembenállásba kerül a Skorpió-Vénusszal, nem bízol a párod hűségében, eluralkodhat rajtad a féltékenység, gyanakvásod pedig nem hagyja, hogy teljesen átadd magad a kapcsolatnak. Ami az anyagi és üzleti elvárásaidat illeti, rossz időzítésed ellenkezést válthat ki környezetedből. Ne kényszerítsd döntésre a partneredet, inkább tanulj meg bízni bene! Az esti órákban viszont, amikor a Hold a Szaturnusszal barátkozik, figyelmedet biztonsági szükségleteid kielégítésére és családi életed stabilitásának megteremtésére fordíthatod.

Kos (03. 21-04. 20.) Kitartásoddal felverekedheted magad a csúcsra, befejezed, amit elkezdtél, de az ajándékvásárlás partnered számára csupán fölösleges pénzkidobást jelent.

Bika (04. 21-05. 20.) Ne féltékenykedj, ne tedd próbára a párodat, kollégáidat, ne kapaszkodj a párkapcsolatodba, becsvágyadat viszont hagyományos munkakörben elégítheted ki.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha valaki megkörnyékez, hogy kölcsönkérjen, mondj nemet, ám ha valamilyen oknál fogva te szenvedsz veszteséget, biztosításod megvédhet aggodalmaidtól.

Rák (06. 22-07. 22.) Ma mindent elkövetsz annak érdekében, hogy fontossá válj barátnőid számára, de ha a pároddal találkozol, magadban is felfedezel néhány hagyományos értéket.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ma a rád jellemző kitartással és alapossággal dolgozol, és ha képes vagy egyensúlyt teremteni munkád és családi életed között, nagyobb elégedettség a jutalmad.

Szűz (08. 24-09. 23.) Bár partnered néhány tulajdonságát kifejezetten ellenszenvesnek találod, a mai közös utazás során mégis minden tekintetben azt nyújtja, amit elvársz tőle.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Költekezésed vagy vállalkozásod délelőtt aggodalom forrását képezheti, ezért ha egy befektetés nem egyértelműen jövedelmező, ma ne foglalkozz vele.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha mellőzöd a féltékenységet, akkor valamennyi titkos vágyad teljesül, becéző simogatásaiddal pedig a csúcspontig korbácsolhatod partnered szenvedélyét.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Nem feledkezhetsz meg tested karbantartásáról, kiváló módja ez az őszi kórságok leküzdésének: egy kellemes masszázs az, amire szervezetednek szüksége van.

Bak (12. 22-01. 20.)
Ne nyomozgass a párod után, délelőtt bírd ki békétlenkedés nélkül, de amibe este belevágsz, nem rövid lejáratú dolog, ráadásul a kedveseddel is összefuthatsz.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Vonulj vissza a munkától, és határozd el, hogy mindent úgy fogsz csinálni, hogy a családi életed végre úgynevezett biztonságos és "rendes" mederben folyjon.

Halak (02. 20-03. 20.) Ma sok mindent tudni akarsz a párodról, hiszen alapjában véve jogod van hozzá, ő viszont csak akkor mond el mindent, ha biztos lehet benne, hogy elfogadod.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

5 egyszerű szokás, ami segít, hogy tovább élj

5 egyszerű szokás, ami segít, hogy tovább élj

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője