Ne költs fölösleges dolgokra - Egymondatos horoszkóp: Július 9.

2020.július.9.

A shoppingmaraton első napján a Halak-Holdat ebédidőben az Ikrek-Vénusz támadja: mivel a kereskedők jól ismerik a nők érzékeny pontjait, és tudják, mivel lehet elcsábítani a vevőt, ne hagyd, hogy pénzt szedjenek ki belőled fölösleges dolgokra. Vigyázz, ha luxuscikket vásárolsz, mert költekezési hajlamod kiürítheti a pénztárcádat. Délutánig, ameddig a Hold már a Bika-Uránusszal barátkozik, őrizd meg éberségedet, de a nap második felében viszont érdemes befektetni egy új számítógépbe vagy valamilyen technikai kütyübe, ami megkönnyítheti a munkádat. Szeretetedet fejezd ki spontán ajándékokkal, este pedig hívd meg a pasidat egy romantikus éjszakára!

Kos (03. 21-04. 20.) Egy adag bizalmatlanság ma helyénvaló: ha kedvesed és rokonaid túlságosan hízelegnek, akkor valószínűleg arra megy ki a játék, hogy megpumpoljanak.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha a barátnőddel indulsz vásárolni, a szépészeti gyorssegélyeknek és a cipőknek nem tudtok ellenállni, pedig inkább műszaki felszerelésre kellene pénzt költened.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Szeretteid nem tűrik el szeszélyeidet, de ha a munkahelyeden belefáradtál az önzetlenségbe, félő, hogy kényszerrel próbálsz törődést kicsikarni másoktól.

Rák (06. 22-07. 22.) Végül is miért ne keresnéd fel a vízpartot, egyik barátod vagy a pasid, viszont a nap második felében szívesen segítene beüzemelni legújabb műszaki kütyüdet.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Bizonyos mennyiségű pénzzel megoldhatsz sok lelki problémát, de ne tűrd el, ha a barátod vagy rokonod nem mindenben viselkedik veled szemben korrektül.

Szűz (08. 24-09. 23.) Még ha vonz is egy pasi, korábbi nem éppen kellemes tapasztalataid miatt remélhetőleg nem kezdesz viszonyt egy foglalt pasival, különösen nem a főnököddel.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Nem kizárt, hogy ételek túlzásba vitt fogyasztásával elégíted ki érzelmi igényeidet, viszont néhány új szex-játékszerrel fokozhatod az izgalmakat az ágyban.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha vásárolni indulsz, ne nullázd le a közös bankszámlát, de az okostelefon megvétele kalanddá válhat – ha az üzletben kelti fel valaki az érdeklődésedet.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ma sok mindent elvárhatsz a társadtól, csak hűséget nem, és amikor hazajössz a bevásárlásból, számolhatsz azzal, hogy idegen nőcit találsz az ágyadban.

Bak (12. 22-01. 20.) Munkaidőben ne telefonálgass a fiúdnak, de szingliként könnyen felkeltheted valakinek a figyelmét – ritka, egyedi dolgokra ma szívesen reagálnak a pasik.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Szép ajándékot néztél ki kedvesednek, és alig várod boldog arcát, amikor átnyújtod, a te arcodról viszont le fog fagyni a mosoly, ha megtudod az árát.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha zenés bárokban ismerkedsz, akkor a bemutatkozás után rögtön az ágy következik, de az első Glamour-napon a délutáni órákban felújíthatod a gépparkodat.

Ez is érdekelhet

Kávérajongók, figyelem! Teszteljétek kávétudásotokat és szuper Costa csomagok várnak rátok

Kávérajongók, figyelem! Teszteljétek kávétudásotokat és szuper Costa csomagok várnak rátok

G-Életstílus

DIY karácsonyi ajándékötletek, amikkel biztosan örömet szerzel!

DIY karácsonyi ajándékötletek, amikkel biztosan örömet szerzel!

G-Szex

10 szexpóz, ami garantáltan kielégít

10 szexpóz, ami garantáltan kielégít