Ne menj oda, ahol nem látnak szívesen - Egymondatos horoszkóp: Március 3.

2019.március.3.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Mivel a Hold már a változatosságra ösztönző Vízöntő jegyében jár, és a Bikában lévő Marsot provokálja, tedd fel magadnak a kérdést: vajon miért kell mindig ugyanazokat az arcokat látnod? Miért nem vagy képes egyszer végre megszabadulni a merev, unalmas társaságtól? Ne sokat gondolkodj, ha egy új feladatra kérnek föl, de ne menj oda, ahol nem látnak szívesen! Ha kimozdulsz megszokott környezetedből, egészen más élményekben lesz részed. Szellőztesd ki a lakást, találkozz a barátnőiddel, és mivel olyan táplálékra van szükséged, ami egyszerűen elkészíthető, kerüljön a tányérodra brokkoli mandulával.

Kos (03. 21-04. 20.) Mindig tudod, mit akarsz, legalábbis úgy hiszed: ez nem baj, amíg nem szorítod háttérbe barátaid és rokonaid érdekeit, de nézz körül, miben rejlik manapság az üzlet,

Bika (04. 21-05. 20.) Kollégád árgus szemekkel figyel, mert olyan lehetőséget kaptál, amiért a fél karját is odaadná, de nem ítélheted el őt azért, mert látni szeretné, hogyan sülsz fel.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Javasolható, hogy a nap második felében ne indulj útnak, és kerüld a forgalmasabb útvonalakat, mert a közlekedés veszéllyel fenyeget, magyarán: baleset érhet.

Rák (06. 22.-07. 22.) Pontosan felmérted partnered társadalmi helyzetét, amikor kinézted magadnak, de egy nem várt esemény ma a pénzzel kapcsolatos, és meglehetősen kellemetlen.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha megtanulod, hogyan uralkodj az indulataidon, ellenfeled elveszíti az uralmat fölötted, ártalmatlan lesz - ártalmatlan ellenféltől pedig minek rettegni?

Szűz (08. 24-09. 23.) Szakmai és üzleti dolgokról van szó, és ha egy külföldi üzletet akarsz megszerezni, de ezt a szokásos úton nem éred el, akkor kíséreld meg más eszközökkel.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Bár költséges vállalkozás lehet egy anyagias partnerrel randevúzni, tudnod kell, hogy a randevúzás nem visz feltétlenül a csődbe, ha gondosan jársz el.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha összekaptál a családdal, és nem vagy hajlandó kibékülni velük, maradj néhány napig az egyik rokonodnál, csak addig, amíg megnyugszanak a kedélyek.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Partnered nem hiszi, hogy egy ígéret vagy anyagi megállapodás betartása bármit is számít, de ez nem olyan dolog, amely miatt felrúgnád a kapcsolatot, igaz?

Bak (12. 22-01. 20.) Kerüld ma a sietős vásárlást - a böngészéshez sok idő kell, de tudnod kell, hogy a pasid, aki kifizette a vacsorádat, elvárja, hogy cserébe ágyba bújj vele.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ma nehezen jössz ki hozzátartozóiddal, de az sem kizárt, hogy egy kellemetlen rokon látogatása miatt bosszankodsz, aki nagy felfordulást okoz a lakásban.

Halak (02. 20-03. 20.) A csalódás sok energiát felemészt, egy futó viszonyt sem neked találtak ki, de ha úgy érzed, kimerültél, legyél magadhoz gyengéd: pihenj fölpolcolt lábakkal.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Nyilvános illemhely, mint művészeti alkotás? Kiss Miklós bebizonyította, hogy lehetséges

Nyilvános illemhely, mint művészeti alkotás? Kiss Miklós bebizonyította, hogy lehetséges

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője