Nem lesz egyszerű nap, konfliktusok, nehézségek, balesetek lehetnek - Egymondatos horoszkóp: Június 6.

2020.június.6.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Mivel az Ikrek jegyében lévő Napot a Halak-Mars támadja, belső konfliktusaid passzív-agresszív, impulzív magatartásra ösztönözhetnek. A konfliktusok kitörésének elkerülése érdekében próbálj meg uralkodni haragodon, ne akarj kényszeresen bizonyítani, viszont kerüld azokat az embereket, akik megsérthetnek, besározhatnak vagy megtámadhatnak. Mivel ez a fényszög baleseteket okozhat, bánj óvatosan hegyes és éles tárgyakkal, és ha feszültnek érezd magad, mellőzd az autóvezetést! Óvakodj attól, hogy alkohollal, nikotinnal vagy nyugtatókkal tompítsd negatív érzelmeidet, vagy távolmaradásoddal szabotálj bizonyos kapcsolatokat és programokat! Félő, hogy ha akarsz valamit, csak kerülő úton közelíted meg, még véletlenül sem egyenesen.

Kos (03. 21-04. 20.) Ne nyúlj bele a darázsfészekbe, közlekedj óvatosan, ám ha valaki megsértett, készítsd el a megfelelő védőbeszédet, de használj önérvényesítő nyelvezetet!

Bika (04. 21-05. 20.) Könnyen járhatsz úgy, hogy szinte azonnal megbánod egy luxuscikk megvásárlását, ráadásul a pénzügyek miatt is veszekedés felhői tornyosulnak a láthatáron.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Szakmai előmeneteled érdekében képes lehetsz keresztülgázolni másokon, de nem gondolod, hogy az ilyen áron szerzett győzelem nem igazán élvezhető?

Rák (06. 22-07. 22.) Utazás közben veszteség érhet, de ne menj ölre néhány fillérért, és ne hagyd, hogy valamilyen hiányosságod egy szakmai kapcsolat felbomlásához vezessen!

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha anyagi ügyekben nem boldogulsz egyedül, ne engedd, hogy olyan vágyak vezéreljenek, melyeknek kielégítésére nincs módod, de a barátodat ne oktasd ki!

Szűz (08. 24-09. 23.) Ma azon kapsz össze a pároddal, hogy túl sokat költ, s ha valami a munkahelyeden balul üt, ki, igyekezz lehiggadni, de védd meg magad mások támadásától!

Mérleg (09. 24-10. 23.) Nem kellene összerúgnod a port kollégával, baráttal vagy a pároddal, hiszen már többször bebizonyosodott, feszültséged levezetésében segíthet a fizikai munka.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ma azon mérgelődsz, hogy nem megy a bolt - főnököd vagy egyik gazdag ügyfeled viszont nem azt várja, hogy lefeküdj vele, csak egy kellemes estét szeretne.

Nyilas (11. 23-12. 21.) A családban minden a nyakadba szakad, és ha még a pasidat is hazacipeled, nagy bajba kerülsz: egyszerűen képtelen vagy kitéri agresszív nyomulása elől.

Bak (12. 22-01. 20.) Olykor célszerű, sőt kifejezetten nélkülözhetetlen szabadjára engedni a haragodat, de csak higgadtságodat megőrizve érvényesítheted anyagi és szakmai érdekeidet.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ne vesd magad egy pénzes alak nyakába, anyagi ügyekben ne vállalj kockázatot, arról viszont ne feledkezz meg, hogy ki keresi meg neked a kenyérrevalót!

Halak (02. 20-03. 20.) A mai nap családi vagy anyagi konfliktust jelez, de ahelyett, hogy lelki problémáddal vagy sírással hívnád fel a figyelmet magadra, merj nyíltan konfrontálni!

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Ez lenne rá a bizonyíték, hogy Katalin hercegné jobban van?

Ez lenne rá a bizonyíték, hogy Katalin hercegné jobban van?

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője