Nincs szükséged olyan kapcsolatra, ami erőjátékokon alapszik - Egymondatos horoszkóp: Február 4.

2021.február.4.

Mivel a Hold a titokzatos Skorpióban halad, ahol a hajnali órákban a Vízöntő-Szaturnusszal és a Bika-Uránusszal is feszült fényszöget zár be, valószínű, hogy szokatlanul nyugtalannak és lehangoltnak érzed magad. Délelőtt a Hold és a Jupiter négyszöge miatt nehezen viseled el a kontrollt, a féltékenységet és a függő viszonyokat, de lépéseket tehetsz, hogy megszűnjön ez a helyzet. Délután, amikor a Hold a Bika-Marssal kerül ellenzékbe, ne kérj pénzt kölcsön, de ne is érezd magad hibásnak, ha nem keresel többet. Utálod, ha uralkodnak rajtad, olyan kapcsolatra van szükséged, ahol bizalom, szerelem és szex is van. Ha nem is szívesen látod be: a jól működő kapcsolatokban nincsenek játszmák, hamisságok, rafinált trükkök.

Nincs szükséged olyan kapcsolatra, ami erőjátékokon alapszik - Egymondatos horoszkóp: Február 4.
Fotó: Getty Images

Kos (03. 21-04. 20.) Mivel az anyagi boldogulásod kapcsolataid szövevényétől függ, ha gondjaid vannak az adósságaid miatt, keresd fel a hiteleződet, és köss egyezséget vele!

Bika (04. 21-05. 20.) Partnereddel, főnököddel makacsságod miatt lehetnek összetűzéseid, és rá kell ébredned arra is, hogy a pénz nem helyettesítheti sem a szerelmet, sem az érzékiséget.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Az egyhangúság forrása feladatod természetében rejlik, az unalom viszont a feladathoz való hozzáállásodat tükrözi: az érdeklődés hiánya elégedetlenségre vezet.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha a párodat csak az üzlet érdekli, mesterien von mérleget, de a gyengédség és a gyermekgondozás igen távol áll tőle, akkor ne engedd, hogy megsebezzen.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Lehet, hogy a pasid szakmai sikere elkápráztat, de ha sem ő, sem a rokonaid, nem viselkednek éppen korrektül veled szemben, te se terítsd ki a kártyáidat.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha leesett a vérnyomásod, polcold fel a lábad, de munkahelyi és anyagi kapcsolataidban őrizd meg az önállóságodat, ne engedj a zsarolásnak és a manipulációnak!

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha anyagilag csúnyán megégetted magad a párkapcsolatodban, ilyenkor hamar véget érthet a bizalom, ráadásul egyre távolabb kerülhettek egymástól.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Tartsd észben, hogy a házasság és az együttélés kikötő, és mielőtt a kikötőbe érnél, úszni szeretnél, s ha előbb nem úszkáltál eleget, most kívánsz úszni.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha rosszul érzed magad, kérj néhány nap szabadságot, hiszen senki sem pótolhatatlan, de még akkor se legyél megvehető, ha túlságosan csábító egy ajánlat.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha állandóan dolgoznod kell, hogy fizethesd kedvesed és a lakásotok költségeit, annyira feldühödhetsz, hogy azt kívánod, bárcsak sose ismerkedtél volna meg vele.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ne kötelezd el magad a családi vállalkozásnak, ne szerezz örömet manipulatív főnöködnek (kollégádnak) azzal, hogy kimutasd, mennyire mélyen megsebzett!

Halak (02. 20-03. 20.) Ne találkozz vérszívó rokonaiddal, de mivel nem tudsz tárgyilagosan gondolkodni, jobb előbb körültapogatózni, mielőtt rossz következtetést vonsz le valakiről.

Ez is érdekelhet

Tom Ford lemondta februári bemutatóját a New York-i divathéten

Tom Ford lemondta februári bemutatóját a New York-i divathéten

G-Életstílus

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: pontosan tudod, mit akarsz elérni - január 26.

Napi horoszkóp: pontosan tudod, mit akarsz elérni - január 26.