Óvakodj attól, hogy féltékenységi jelenetet rendezz - Egymondatos horoszkóp: Február 24.

2019.február.24.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Mivel a nap első felében a Skorpióban lévő Hold szembenállásba kerül a Bika-Marssal, az idő nem kedvez a vásárlásnak, sem a pénz- és hitelügyletek bonyolításának. A penészfoltokat viszont ecettel könnyen eltávolíthatod. Óvakodj attól, hogy féltékenységi jelenetet rendezz, és azt sem árt észben tartani, hogy a szex túl veszélyes fegyver ahhoz, hogy meggondolatlanul bánj vele vagy fegyverként használd. Este, amikor a Hold a Neptunusszal és a Szaturnusszal kapcsolódik, érdemes odafigyelni az intuícióidra, és elfogadni minden munkával és üzlettel kapcsolatos ajánlatot.

Kos (03. 2l-04. 20.) Talán a rokonaidtól kérsz kölcsön, hogy beindítsd saját vállalkozásodat, az ágyban pedig remek a szex, de ha egy pohár bortól odaadóbb leszel, akkor ez így is van.

Bika (04. 21-05. 20.) A jegyedben lévő Mars ösztönöz arra, hogy érvényesítsd az akaratodat és anyagi érdekeidet másokkal szemben; ma érzéki vagy és vad, a párod pedig féltékeny.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Valakit, akivel anyagi kapcsolatba kerülsz, ma rosszul ítélhetsz meg, és ha futó kalandba bonyolódsz egyik kollégáddal, csak egy lennél a szeretői sorában.

Rák (06. 22-07. 22.) Ma csak akkor érzed biztonságban magad, ha valakit, aki közel áll hozzád, maximálisan irányíthatsz, ha kedvesed vagy gyermeked tökéletesen függ tőled.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha rokonaid olyan szabályok szerint játszanak, melyeket nem fogadsz el, ez még nem bizonyítja, hogy rossz emberek, de nem irányíthatod őket.

Szűz (08. 24-09. 23.) Érdemes befektetni a tanulásába, hiszen minél jobb a képzettséged, annál jobb esélyekkel tudsz pénzt keresni, de legyél ma rendkívül óvatos a közlekedés során.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Párkapcsolatodban felmerülhet a kérdés, hogy ki van fölényben, a pénztől át a szexig, csábításodban pedig fontos szerepet kaphat a vagyon és a birtoklás.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Élvezed a kihívások felvállalását, nem akarsz mások irányítása alá kerülni, és ha hazamész, megmutatod a párodnak, milyen is az, ha valaki szexis és domináns.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ma csak akkor foglalkozz ingatlanüggyel, ha a tulajdonjog átírásával járó bonyodalmak minimálisak, de feltétlenül bérelj ki előbb egy lakást, mielőtt megvennéd.

Bak (12. 22-01. 20.) Sokat dolgozol kapcsolataid tisztaságán, de a mai napon hajlamos lehetsz összecsapásokra is, hogy tisztázzad az ügyeket a barátaiddal vagy kedveseddel.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) A nyomasztó gondok elől talán a munkába menekülsz, de ha nem érted, miért tornyosulnak akadályok törekvéseid elé, keresd meg a sok "betartás" felelősét!

Halak (02. 20-03. 20.) Izgatottan készülsz erre az utazásra, ám a reggeli forgalomban defektet kaphatsz, de házon kívül, külföldön vagy idősebb barátaiddal remek programok kínálkoznak.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Ez a legegészségesebb tej, amiből csak ihatsz

Ez a legegészségesebb tej, amiből csak ihatsz

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője