Rég kezdtük ezzel, de remekül indul a hét! - Egymondatos horoszkóp: Május 25.

2020.május.25.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Remekül indul a hét: a Halak jegyében lévő Mars szextil fényszöge a Bika-Uránusszal lehetővé teszi, hogy a hét elején felemelkedj az anyagi mélypontról, némi fantáziával és kreativitással pedig majdnem teljesen befuccsolt céged forgalmát megkétszerezd. Merj változni és változtatni, vágj bele új vállalkozásba, vállalj kockázatot, törj ki a megszokott kerékvágásból, keress új bevételi forrásokat, hiszen most akár még művészként is betörhetsz az üzleti világba. Mivel az asztrológiában a Halak-Mars jelképezi álmaid hercegét, talán éppen egy üzleti tárgyaláson tör be az életedbe, de ha beleszeretsz, megtörténhet, hogy eddigi nyugodt életedet fel kell adnod a kapcsolatért. Ám az együttműködés és a csapatmunka most alapkövetelménynek számít a munkahelyeden.

Kos (03. 2l-04. 20.) Az előrelátás azt diktálja, hogy pénzügyi döntéseidben figyelembe vedd a jövőt is, a változás, a jövő megérkezik, de tartsd szem előtt: az üzleti életben nincs barátság!

Bika (04. 21-05. 20.) Új szelek fújdogálnak hivatásodban, magánéletedben, egészen új területeket akarsz felfedezni, és a váltás kapcsolataidnak átminősülését is jelentheti.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha főnököd sorozatosan megbánt, számodra központi kérdés a pályamódosítás: de remélhetőleg gondolsz arra, hogy semmit sem szabad elhamarkodnod.

Rák (06. 22-07. 22.) Tanulmányokkal, külföldi munkával, üzlettel kapcsolatos ügyekben izgalmas fordulat, de az sem kizárt, hogy üzleti partnered felkorbácsolja az érzékeidet.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Változás történhet a munkakörülményeidben, elcsábíthatod a főnöködet, de ez sem akadályozhat meg abban, hogy üzleteidet a mobilodon bonyolítsd.

Szűz (08. 24-09. 23.) Állásváltoztatás, társulás révén növelheted bevételedet, s lázas örömmel készülsz egy találkozóra, amely mögött nemcsak üzleti, hanem szexuális kihívás is rejlik.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Egy váratlanul jött üzleti ajánlat vagy álláslehetőség bizakodással tölthet el, de ne panaszkodj, ha jómódú kollégád vagy a pasid különleges szexre vágyik.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha a párod fél az elkötelezettségtől, te viszont nem vagy hajlandó annyival beérni, hogy csak futó viszonyotok legyen, adj időt neki, hogy megváltozzon.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Munkahelyeden vagy éppen a saját otthonodban mutatósnak tűnő újításokat vezethetsz be, de legyél nagyon óvatos, ha elektromos berendezésekkel dolgozol!

Bak (12. 22-01. 20.) Izgalmas e-mail üzenetet találhatsz a postaládádban: valaki randevút kér tőled, ám ha voltál már szegény az utóbbi időben, egy jómódú pasit is tudsz értékelni.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Mivel a lakásodban könnyen elromolhat valami, első dolgod legyen, hogy valamennyi elektromos berendezést ellenőrizz, nehogy váratlan kiadásra kerüljön sor.

Halak (02. 20-03. 20.) Üzletkötésre, autóvásárlásra, online-üzletkötésre kiváló a mai nap, de számíts rá, hogy váratlan megbízatás is becsapódik, ami még némi hasznot is hoz.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Nyáry Luca, Szöllősi Nóra, Pakosz Anna kiállnak a menstruációs szegénység ellen

Nyáry Luca, Szöllősi Nóra, Pakosz Anna kiállnak a menstruációs szegénység ellen

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője