Toronymagasan ők a legspirituálisabb csillagjegyek mind közül

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Ahhoz, hogy ezt meghatározzuk, fontos tudni, mit is jelent pontosan a spiritualitás. Nem attól lesz ugyanis valaki spirituális, hogy telepakolja az otthonát Buddha szoborral, vagy idézeteket oszt meg a platformjain. A spiritualitás ott kezdődik, hogy az lesz a fő célod az életedben, hogy kedves és szerethető legyél, ne bánts másokat, elégedj meg azzal, amid van, és ne csak önmagaddal foglalkozz, hanem másokkal is.

Leghisztisebb csillagjegyek
Nem véletlen, hogy a víz elemű csillagjegyek közül kerülnek ki
Fotó: Copenhagen Fashion Week/Glamour

Ha valaki elindul a spirituális úton, fontos lesz számára, hogy törődjön a Földdel, és ebbe beletartozik minden lakója. A spiritualitás arról is szól, hogy felismered, minden ember egyenlő. Az asztrológia is egyfajta spiritualitás, a karmával és a feladatokkal együtt. Egyes csillagjegyek jobban éreznek, vagy olyan állásaik vannak, amivel sokkal hamarabb el tudnak indulni azon az úton, amit erre az életükre feladatnak hoztak.

Itt és most megjegyzem a legfontosabb dolgot, ami szerintem nagyon fontos. Attól, hogy valaki nem indul el a spirituális úton, még nem kevesebb - lehet, hogy a lelke még nem áll készen, vagy nem is tudja, hogy mennyire spirituális, mert ösztönösen teszi. Minden esetben fontos a hit, és ez nincs meghatározva, a lényeg, hogy legyen hited.

Onnan tudhatod, hogy folyamatosan ki vagy téve a karma körforgásának, hogy visszatérő események játszódnak le az életedben. Ilyenkor arra van szükség, hogy felismerd, változtatni kell. Az asztrológiai képletben fontos a csillagjegyed, az határozza meg ugyanis, merre tartasz, mit jöttél megoldani ebben az életedben.

Ez egy jövőjelölő, és pontosan ezt jöttünk spirituálisan véghez vinni. Fontos a Hold jegye is, ugyanis ez mutatja meg a lelki érettségünket, és itt sem lehet azt mondani, hogy bármelyik csillagjegy jobb vagy rosszabb, csak más és más a lelki táplálék szükséglete.

Csillagjegyek, akik a legügyesebben haladnak előre az életben

Csillagjegyek, akik a legügyesebben haladnak előre az életben

Mélypontból a magasba

A spirituális ébredés gyakran párosul valamilyen fájdalmas életeseménnyel, ami arra késztet bennünket, hogy ráébredjünk arra, több van bennünk annál, mint amilyennek hittük magunkat. Az én esetemben is egy konkrét esemény volt, ami ráébresztett, változtatni kell, az égiek mást szántak nekem, és én is mást választottam.

Ha ilyen jellegű a spirituális ébredés, akkor gyakran megtapasztaljuk a mélypontot, majd onnan kell felállni. Ha nem esemény okozza a változást, ami sokkal könnyebb lehet, akkor úgy 45 éves korunk körül indulunk el azon az úton, ami egy teljesen más világképet mutathat számunkra.

A spiritualitás szeretet, lágyság, intuíció, alázat. Általában a vízjegyek fogékonyak erre a legjobban, de ez nem zárja ki a többi jegy jelenlétét sem. A vízjegyek, mint a Rák, a Skorpió és a Halak könnyebben alkalmazkodnak a külső energiákhoz. A földjegyek, mint a Bika, Szűz és a Bak jóval racionálisabbak, mindent meg akarnak érteni, és ami azt illeti, kicsit földhözragadtak.

A tűzjegyek, vagyis a Kos, az Oroszlán és Nyilas is könnyedén elindulnak, hiszen bennük is megvan az intuíció és a kreativitás, amire szükség van. És végül a levegős jegyek, azaz az Ikrek, a Mérleg és a Vízöntő, akik inkább szellemileg akarnak mindent megérteni, szükségük van a kommunikációra, nehezebben merülnek el a meditációban, és mindenre nagyon egzakt magyarázatot várnak.

Nézzük, hogy az egyes csillagjegyeknek miben kell spirituálisan fejlődniük:

 1. Kos: spiritualitása gyakran kézzelfogható, energiái vadak, a meditáció és a jóga kiváló lehet az elcsendesedésre
 2. Bika: praktikus, kitartó és lényegre törő, talán túl makacs és racionális, ebben kell lazulni, hogy néha az intuíció legyőzze a túlzott racionalitást.
 3. Ikrek: kíváncsi és mozgékony, kicsit felületes, ezért sokszor nem a lényeg nála a legfontosabb. Jobban kell ügyelnie a részletekre, és elmélyülni dolgokban.
 4. Rák: az egyik legspirituálisabb jegy, tökéletesen rá tud hangolódni mindenkire, és általában jóindulatból tesznek dolgokat, de meg kell tanulniuk, hogy nem mindig úgy történik minden, ahogy ők azt elképzelték.
 5. Oroszlán: nagyon erős spirituális erővel rendelkezik, de néha arroganciája nem a legjobbat hozza ki belőle. Fontos, hogy nagylelkűsége különleges képességé váljon.
 6. Szűz: talán racionálisabb, mint egy Bika, pedig, ha elindul a spirituális útján, kiváló gyógyító válhat belőle. De ehhez sokszor nagy árat kell fizetni, amit fájdalom útján tapasztalnak meg.
 7. Mérleg: a spirituális útjukat elsősorban a kapcsolataikban keresik, pedig önmagukban kell megtalálniuk. Hajlamosak sokféle elképzelést, filozófiát és vallást felfedezni, ha sikerül saját boldogságát megtalálnia akkor lesz igazán boldog.
 8. Skorpió: mélyen intenzív emberek, érzékenyek, és nagyon hamar elindulnak a spiritualitás felé. A Plútó az uralkodó bolygója, azért jött, hogy megtapasztalja a mélységeket, és hogy felfedezze önmagát, és megfejtsen másokat.
 9. Nyilas: az örök boldogság kereső, aki a legmagasabb szellemi szintre tud lépni, nyitott a spirituális világra, feltéve, ha használja a szintézis képességét, amivel született. Ha nem, akkor megmaradnak az ábrándok, amivel nem jut előrébb.
 10. Bak: nem igazán spirituális, túlságosan racionális, mint a többi föld jegy. Teljesítménycentrikussága miatt nem engedi el magát, és nem figyel a belső hangra.
 11. Vízöntő: szabad gondolkodásáról híres, nem igazán érinti meg őket olyan dolog, ami nem evilági. Gondolkodó és intelligens, mindent szellemileg szeretne megérteni. Ha megérti szellemi képességét, akkor még tehetségesebbnek és magabiztosabbnak érezné magát.
 12. Halak: a legspirituálisabb jegy az állatövi jegyek közül, de néha túlságosan ábrándozó, és nem áll két lábbal a földön. Ha igen, akkor mélyen empatikus és intuitív, ami nyitottá teszi a spirituális élményekre. Ne hagyd, hogy az élményeket tudatmódosító szereken keresztül érd el.Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

A tudomány bebizonyította, hogy ez az apróság éveket ad az életedhez

A tudomány bebizonyította, hogy ez az apróság éveket ad az életedhez

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Csodás arcbőr, smink nélkül? Igen! Ha ezekre odafigyelsz, nem kell többé alapozó (x)

Csodás arcbőr, smink nélkül? Igen! Ha ezekre odafigyelsz, nem kell többé alapozó (x)

Nem gondolnánk: ezért kötődünk annyira ruhadarabjainkhoz (x)

Nem gondolnánk: ezért kötődünk annyira ruhadarabjainkhoz (x)

Még nem tudod idén hová mész nyaralni? - Ezt a helyet imádni fogod! (x)

Még nem tudod idén hová mész nyaralni? - Ezt a helyet imádni fogod! (x)

Arcápolási rutin pasiknak: mutatjuk mit és hogyan csinálj lépésről lépésre (x)

Arcápolási rutin pasiknak: mutatjuk mit és hogyan csinálj lépésről lépésre (x)