Szingliként nem ugrasz bele vakon egy kapcsolatba - Egymondatos horoszkóp: Június 17.

2020.június.17.

A Bika jegyében lévő Hold hatására szükségét érzed az érzelmi, családi és anyagi biztonságnak. Két lábbal állsz a földön, a Hold barátságos fényszöge a Rák-Merkúrral pedig lehetővé teszi, hogy kényelmes és elegáns környezetet alakíts ki magadnak és szeretteidnek. A pénzt ugyan megfogod, de szerencséd lehet az ingatlanbefektetéssel. A pénz és néhány értékes régiség vagy műtárgy birtoklása nyújthat számodra érzelmi biztonságot. Gondoskodó, oltalmat adó anya és partner vagy, de csak a bevált, hagyományos módon vagy hajlandó dolgozni. Szingliként nem ugrasz bele vakon egy kapcsolatba: mielőtt kinyilvánítanád érzelmeidet, megbizonyosodsz afelől, hogy a kiszemelt pasi megfelel-e mindannak az erotikus és pénzügyi elvárásnak, mely nélkülözhetetlen komfortérzetedhez.

Kos (03. 21-04. 20.) Olyan elégedetten figyeled lakásodat és szeretteidet, mint egy királynő a tartományát, s bár nem pazarolod a pénzt, azzal büszkélkedsz, hogy támogatod szüleidet.

Bika (04. 21-05. 20.) Tagadhatatlanul érzéki és birtokló lény vagy, ami nemcsak a szexre vonatkozik - a neked tetsző áru sokba kerülhet, de ma nem érdekelnek az olcsó dolgok.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ma hajlamos lehetsz elrejtőzni az emberek elől, pedig igazán rád férne egy kis kényeztetés: menj kozmetikushoz, az esedékes gyantázást is érdemes elvégeztetni.

Rák (06. 22-07. 22.) Mindent megteszel családod tagjainak, felhívod őket napközben, de ha bevásárló körutat tervezel, beszéld meg a legújabb szépészeti termék előnyeit a barátnőddel.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Előnyös olyan feladatba belekezdeni, ami türelmet igényel, ami biztos anyagi hátteret teremt számodra, de saját értékedet ne a szakmai sikereddel azonosítsd.

Szűz (08. 24-09. 23.) Összebarátkozhatsz a főnökkel, és ha a barátnőddel készülsz nyaralni, elmentek kedvenc plázádba, ahol vesztek egy csomó dolgot, aztán megkeresitek a pizzériát.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ma kihasználhatod a céged juttatásait, de akár béralkura is sort keríthetsz, de előtte gyűjts be minél több információt szakképzettséged keresettségéről.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Hiába vársz az elmozdulásra, ha nem igyekszel valamilyen választ kicsikarni partneredtől, ma viszont van esély arra, hogy valamit közösen kifundáljatok.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Alkalmas az idő pénzügyek kezelésére, üzleti tárgyalásokra, álláskeresésre, új megbízók és üzletfelek felkutatására, de ne legyél túlságosan kényelmes.

Bak (12. 22-01. 20.) Talán csak egy mintaférjet vagy partnert akarsz, aki buzgón támogat a szakmai előmeneteledben, de legyél kedvesebb és megértőbb vele, és beszélj az érzelmeidről!

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha tudod, hogy egyik kollégád szívesen koslatna egy háziasszonycsoda után, biztos, hogy felderül az arca, ha megleped valami különleges fogással.

Halak (02. 20-03. 20.) Íróként ügyesen forgatod a tollat, és ha még a főzéshez is van egy kis tehetséged, sikerülhet egy pikniket vagy összejövetelt felejthetetlen élménnyé varázsolnod.

Ez is érdekelhet

Az okos az új szexi! Minden, amit a szapioszexualitásról tudnunk kell

Az okos az új szexi! Minden, amit a szapioszexualitásról tudnunk kell

Szépséghírek

Ezek az alkoholos italok a legrosszabbak a bőrnek

Ezek az alkoholos italok a legrosszabbak a bőrnek

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján