Úgy tűnik, a viták és a verbális támadások nem akarnak véget érni - Egymondatos horoszkóp: Július 28.

2020.július.28.

Idén harmadik alkalommal a Merkúr ismét kvadrát fényszöget zár be a Marssal a Rák és a Kos jegyének 16-ik fokán. Úgy tűnik, a viták és a verbális támadások nem akarnak véget érni - meggondolatlan kijelentéseinkkel és elhamarkodott ítéleteinkkel vérig sérthetünk valakit. Félő, hogy a közlekedésben nem csak te fütyülsz a szabályokra, hanem mások is, ezért a hét első felében némi önuralommal nem ártana megelőzni a baleseteket. A Rákban lévő Merkúr egyszerűen ki nem állhatja a Kos-Mars kapkodását és erőszakosságát - ez egy olyan időszak, amikor a logika (az érzelmek által támogatva) feltételeket diktál a harcias Marsnak, "aki" nem tud lefékezni és nem hajlandó sem várni, sem gondolkozni, mielőtt cselekszik.

Kos (03. 21-04. 20.) Ne türelmetlenkedj, ne hagyd, hogy egyik rokonod háttérbe szorítson, ne harcolj a harc kedvéért: ha használod az eszedet, nem lesz szükséged arra, hogy támadj.

Bika (04. 21-05. 20.) Ne bújj be a sarokba, mint egy kisegér, pénzügyekben ne hagyd magad az orrodnál fogva vezetni, de egy vitát azzal a szándékkal kezdj el, hogy győzzön az igazság.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Egy egyszerű pénzügyi vereségen túl is tennéd magad, de ma az üzleti és a személyes érdekek annyira egybefonódnak, hogy nem tudod megőrizni a nyugalmadat.

Rák (06. 22-07. 22.) Egy olyan nő, aki megszakítás nélkül dolgozik, akiknek egyetlen gyenge perce sincs, már majdnem félelmetes, de a rázós tárgyalásokat azért hagyd ki a programodból.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Közlekedj óvatosan – ma néha élvezed a szócsatákat, néha indokolatlanul elönt a düh, de ha valaki meg akar rövidíteni, be kell vetned a nehéztüzérséget.

Szűz (08. 24-09. 23.) Mérgezett nyilaidat hangzatos szóvirágba rejtheted, de teljesen felesleges üzleti haszonról vagy örökségről vitatkozni, mert csak a kapcsolataidnak ártasz.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Mivel a mai társalgás nem nevezhető intelligens emberek eszmecseréjének, ne fontoskodj a munkahelyeden, de a házassági vita is melléfogás lenne.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha külföldre indulsz, vigyél a tervezettnél több pénzt magaddal, tárgyalásodat halaszd el, és csak akkor beszélj a sikereidről, ha már fel tudtál mutatni valamit.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Még akkor is jobb kihagyni egy ostoba kalandot, amiben az üzlet és a szex kissé keresztezi egymást, ha a szeretőd szenzációs képességekkel rendelkezik az ágyban.

Bak (12. 22-01. 20.) Mivel a Kos-Mars hírből sem ismeri a tapintatot, remélhetőleg nem hatolnak túl mélyre mérgezett nyilaid, nem provokálsz vitát, amikor annak nincs helye.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ne siess, vigyáz, hova teszed a lábad, a közlekedésben add meg az elsőbbséget, és ne próbálj rendbe tenni egy kellemetlenséget, amíg fel vagy zaklatva miatta.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha egyik rokonodnak vagy a pasidnak az üzlet a legfontosabb, utasítsd vissza erőszakos követelőzését, de próbáld meg elérni, hogy ne érjen nagyobb veszteség.

Ez is érdekelhet

Ilyen látványos kabátot már rég viselt Katalin hercegné

Ilyen látványos kabátot már rég viselt Katalin hercegné

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: a Bikákra ma mindenki irigykedik, a Kosokra nagy szüksége lesz a barátainak

Napi horoszkóp: a Bikákra ma mindenki irigykedik, a Kosokra nagy szüksége lesz a barátainak

G-Életstílus

Munkahelyi zaklatás: te is áldozat vagy?

Munkahelyi zaklatás: te is áldozat vagy?