hirdetés

| Szponzorált tartalom

TOP 5 történet a belső szépségről, amelyből mi is inspirációt meríthetünk

2018.11.05.

Történeteik alapján, látatlanban választotta ki modelljeit a Dove.

 

„A szépség belülről fakad” – ezt a mondatot már ezerszer hallottuk, de többségünk csak legyint rá: ugyan, hogy is hihetnénk ezt el, ha a reklámokban mindig tökéletes alakú szépségkirálynők pózolnak, és a magazinok lapjairól is lapos hasak és kidolgozott vádlik köszönnek vissza?

 

A gondolat nem alaptalan, azonban a Dove most bebizonyította, hogy számukra valódi jelentést hordoz a frázis. A márka úgy döntött, megkerüli a hagyományos reklámok koncepciót, és valóban a belső szépséget állítja a középpontba.

 

Legutóbbi kampányukhoz csakis belső tulajdonságaik, személyes történeteik alapján választottak modelleket, anélkül, hogy egy pillantást is vetettek volna külsejükre. A stáb inspiráló történeteik alapján választotta ki a lányokat, akik fejükre húzott kabáttal mentek be a sötét stúdióba, és egészen a fények felkapcsolódásáig nem fedték fel önmagukat.

 

 

Szívmelengető videó is készült a nagy pillanatról, amikor leleplezték a lányokat, a kampány újonnan választott résztvevőit, akik a videóban saját maguk is elmesélik személyes történetüket. Egészen elképesztőek a meglepett arcok, csak ajánlani tudjuk, hogy nézzétek meg:)

 

A Dove új kampánya arra hívja fel a figyelmet, hogy a valódi személyiségünket nem a szemünk színe vagy a bőrünk feszessége határozza meg, hanem az az ezer történet, érzelem és erő, amit mélyen magunkkal hordozunk. A kampány résztvevői mind-mind eltérő, csodálatos nők, csupán két dolog közös bennük: amellett, hogy sosem adják fel, mindig a Dove termékeit veszik le a drogériák polcáról.

 

A GLAMOUR TOP 5 válogatása a tekintélyes listából, ahol rengeteg nő beszéli el személyes történetét, kattintsatok bátran a többi inspiráló sztoriért is:

 

/

Mindig küzdő: a motokroszbajnok

A brit motokrosszbajnok Beth nem ismer azt a szót, hogy akadály, és azt sem tudja, mit jelent meghátrálni. Még egy törött gerinc sem volt neki akadály, nem hagyott fel álmával, hogy ő lesz a legnagyobb bajnok. Idén már a világbajnokságra készül. A baleset után bőrébe forrt hegek az ö megállíthatatlanságának történetét mesélik el.

/

Aki a gyerekkori traumát is leküzdötte: Simone

Simone kiskorába olyan traumát élt át, amire örökre emlékezni fog, ő azonban a folytonos múltba révedés helyett az élet szeretetét hozta magával a borzalmas emlékekből. Simone fiatal korában átélt egy szívelégtelenséget és egy azt követő szívátültetést. Ennek nyomai, a műtéti hegek őt mindig arra emlékeztetik, hogy mennyire szerencsés.

/

A megállíthatatlan: a rögbipálya királynője

Jemina, a rögbis csapatkapitány, akin csúnya sebet ejtett egy indulatos mérkőzés. A hegek végigkövették életét, hosszú idő kellett míg elfogadta őket, rögös utat járt be, míg magabiztos nő lett. Míg elfogadta a testét, és azt, hogy legyőzhetetlen, nem csak a pályán, de azon kívül is. Az önbizalmát is a sportnak köszönheti, számára a hegek is ezt szimbolizálják.

/

A szépség átkán is túl: Catherine

Sokaknál a szépségük felismerése együtt jár a magamutogató életmód kezdetével. A modell Catherine-nek sokáig tartott míg sikerült úrrá lennie a saját démonain, hogy mindig mindenki őt nézi, osztályozza szépsége és hibái miatt. Hullámvölgyek után megtanulta elfogadni, hogy a gyönyörű idomai mellett, nem minden testrésze tökéletes.

/

A női tűzoltó: Amy

Mindig is olyannal szeretett volna foglalkozni, amiben azt érzi: kicsit jobbá teszi a világot. 7 évvel a diplomája megszerzése után döntött, és beállt tűzoltónak. Minden sztereotípiát felülírva végzi azóta is munkáját, sőt, előadásokat tart kisgyerekeknek, ahol a tűzoltó néniket népszerűsíti.