Jönnek a GLAMOUR-napok! Július elején ráadásnappal érkezik a shoppingünnep!

2020.június.4.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A járványhelyzet miatt el kellett halasztanunk a 15 éve áprilisban és októberben már hagyománynak számító shoppingünnepet. Most bepótoljuk!

Július 9-12 között, plusz ráadás Beauty-nappal 8-án és 13-án, jönnek a kedvenc napjaid több mint 410 kedvezményes kuponnal! Végre

Teljesen megértjük, ha úgy érzed, szinte el sem kezdődött, de máris az év közepe van. De javasoljuk, ne frusztráld magad tovább ezen, hanem nézz előre!

Tervezd meg, mire van szükséged, mit szeretnél felfrissíteni! A neszesszered? A fürdőszobapolc kozmetikum-kollekcióját? A lakást? A ruhatárad? Az elektronikai eszközeidet? Végre vennél egy repülőjegyet sokkal olcsóbban? Feltankolnál a macskádnak egy-két finomságból? Kisbabát vársz, és szükség lenne még egy-két dologra, amíg megérkezik, vagy a csöppségeidnek új ruhák, cipők kellenek? Vagy a férjed, barátod ruhatára szorul némi feljavításra a karantén után, mert már nem lehet tovább pizsamában munka közben? Szükségetek van egy wellnesshétvégére a sok bezártság után? Vagy a lányokkal egy "csapatépítő" programra vágytok, vagy édesanyátokkal töltenétek együtt egy kis énidőt, és közben beszereznétek egy-két nélkülözhetetlen dolgot? Eljött a ti időtök!

A GLAMOUR-napokat először 2005-ben rendeztük meg, főszerkesztőnk, Maróy Krisztina ötlete alapján. A célunk kezdettől az volt vele, hogy segítsünk az olvasóinknak, hogy azokat a dolgokat, amikre egyébként is szükségük van, olcsóbban vehessék meg, vagy olyan dolgokat is beszerezhessenek, amikre nincs büdzséjük teljes áron. Nagyon fontosnak tartjuk a kezdetektől fogva a női közösséget, akik ti vagytok, így mi mindent miattatok, nektek csinálunk, hogy ti jobban érezzétek magatokat a bőrötökben, több mindent kipróbálhassatok, teljesebb életet élhessetek!

De nagyon fontos számunkra a környezettudatosság és az egymásra való odafigyelés is! 2006 óta díjazzuk a magazinban az ökotudatos termékeket, és rendszeresen írunk azokról a cégekről, kollekciókról, akik a környezetvédelmet beemelték az alapvetéseik közé. Írásainkkal, tehetségünkkel továbbra is támogatjuk a divat és a szépségipar pozitív változását, mely a Földünk védelmét fókuszba helyezte. Olyan dolgokat vegyél te is, amikre szükséged van, a már nem hordott ruhákat gyűjtsd össze, majd később, ha meghirdetjük, küldd el nekünk a GLAMOUR Gardróbfrissítésre, és támogass nőket segítő szervezeteket a ruhaadományoddal!

A GLAMOUR-napos kuponfüzetben találsz olyan kuponokat, amikkel megköszönheted az eladók, kereskedelmi dolgozók munkáját. Ezzel a figyelmességgel már sok-sok éve kifejezheted, hogy hálás vagy azért, hogy segítenek megtalálni a méreted, hogy kedvesek, készségesek, hogy rád mosolyognak, hogy élvezik a munkájukat! Ezek a gesztusok igenis meg tudják változtatni a társadalmat. A legtöbb kupont összegyűjtő két nyertes eladó a Profession álláskereső portál támogatásával kávéfőzőt, három hónapra elegendő kávékapszulát és egy-egy 50.000 forint értékű vacsorát nyer.

A GLAMOUR-napokon belül futó GLAMOUR Gasztronapok is egyre szélesebb kínálattal vár benneteket, ha olcsóbban ennétek-innátok, kávéznátok a shoppingolás napjaiban.

Fontos, hogy a shoppingünnep alatt is fokozottan figyeljünk egymásra, ezért is indul nemsokára egy előfizetői akciónk, amiben egy szuper Sentiments Red Lipstick dizájner maszkot (csipkés és vörösre rúzsozott szájjal díszített) és egy Bourjois Volume Glamour Big Lashes Oh Oui szempillaspirált kapsz az egyéves előfizetés mellé, így stílusosan, biztonságosan vásárolhatsz. Természetesen javasoljuk, hogy menj egyedül, de tudjuk, hogy édesanyáddal és a barátnőddel ez közös program, de azért arra kérünk, tartsátok a távolságot, vásároljatok türelmesen, szánjátok rá a napot! Viseljétek a maszkot, fertőtlenítsétek a kezeteket gyakran és ha lehet, fizessetek kártyával!

A kuponfüzetet tartalmazó extravastag júliusi-augusztusi GLAMOUR magazin június 16-án jelenik meg. Megveheted a GLAMOUR-napok előtt digitálisan is a GLAMOUR Shopping telefonos applikációban! Már nem kell sokat aludni! Érdemes várni az igazira!

Glamour Napok Banner
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Emlékszel Draco Malfoy-ra a Harry Potterből? Így néz ki ma a színész

Emlékszel Draco Malfoy-ra a Harry Potterből? Így néz ki ma a színész

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

A sok edzéstől lesérültél? Ettől biztosan hamar felépülsz! (x)

A sok edzéstől lesérültél? Ettől biztosan hamar felépülsz! (x)

Gondok vannak a hálószobában? Akkor ezekre érdemes odafigyelni (x)

Gondok vannak a hálószobában? Akkor ezekre érdemes odafigyelni (x)

Baj, ha össze-vissza menstruálsz? (x)

Baj, ha össze-vissza menstruálsz? (x)

A Dolce&Gabbana új illatpárosából árad a magabiztosság- Fedezd fel Te is! (x)

A Dolce&Gabbana új illatpárosából árad a magabiztosság- Fedezd fel Te is! (x)