Ez a 20 éves magyar srác berobbant a divatvilágba

2016.július.6.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Azt már tudjuk, hogy a lányoknál nem akármilyen megtiszteltetés, ha egy modell egy divatház exkluzívjaként lép a kifutóra. A fiúknál ugyanekkor érdem mindez, pláne akkor, ha ez a bizonyos divatház nem más, mint a Gucci.

puszta armand, modell, gucci, show, kifutó, magyar modell, fiú modell, casting
Fotó: Jules Cussey

A 20 éves Puszta Armand, aki a The Diary Management felfedezettje idén márciusban kezdett modellkedni, és a legutóbbi férfi divatheteken valósággal berobbant a divatvilágba, hiszen a Gucci mellett olyan márkáknak dolgozott, mint a Kenzo, vagy a Lanvin.

Armand imádja a munkáját, ami bizonyosan még sikeresebbé teszi majd.

Szuper szezonod volt a divatheteken. Szívből gratulálok! Mesélj egy kicsit arról, hogyan zajlik egy castingidőszak?

Köszönöm szépen, általában előző napon, vagy aznap reggel kapok egy listát a castingok címeiről, ahova mennem kell. Ezekhez mind időpont tartozik, hogy mettől-meddig kell odaérnem, ezután már csak annyi a dolgom, hogy megpróbáljak az összesre odaérni, ez azért általában sikerül is.

puszta armand, modell, gucci, show, kifutó, magyar modell, fiú modell, casting
Fotó: Baráti Vince

Ezeken a castingokon sokan mások is vannak, mivel a világ minden részéről küldenek az ügynökségek modelleket, szóval előfordul, hogy egy castingra ugyanabban az időben akár 40 ember is vár, ami néha másfél órás várakozást is eredményezhet az adott helyen, ami nem sok amikor egész napra van 4 casting, de amikor 10 helyre kéne menni egymás után, akkor elég kellemetlen tud lenni. Persze az ügynökségek és a casting directorok is azon vannak, hogy minél jobban megszervezzék, hogy melyik modell, melyik napon megy, és ne egyszerre menjen mindenki egy helyre.

A legsűrűbb napokon általában reggel 9-től este 9-ig dolgoztam, és sajnos néha annyira kell sietni, hogy nyugodtan enni sincs idő, maximum a castingon ha nagy a sor, vagy valamit bekapni útközben.

Szerinted min múlik, hogy kit választanak ki egy show-ra?


Ahogy láttam, nagyon szeretik a hosszú hajat, mert azzal lehet sok mindent csinálni. A kisugárzás is nagyon fontos, ahogy megjelensz, amilyen benyomást teszel. A lényeg, hogy legyen valami a személyiségedben, vagy valami veled kapcsolatos dolog, amiről emlékezhetnek rád. És az sem hátrány, ha utánanéz az ember annak a castingnak amire megy, hogy miről szól és próbálja átvenni a stílusát.

puszta armand, modell, gucci, show, kifutó, magyar modell, fiú modell, casting
Fotó: Jules Cussey

Te jó modellnek tartod magad?

Sajnos ezt nem tudom, viszont azt igen, hogy nyitott vagyok mindenre ami ezen a területen nagyon fontos. Mivel nem mindegy, hogy úgy veszel fel egy ruhát, hogy már vennéd is le, vagy pedig érdekesnek találod, esetleg tetszik is; mert az látszik rajtad és jobban is fogsz kinézni mások szemében.

Mi számodra az álom meló?


A modellkedésnek az a része amikor a show-n vagyok. Nagyon élvezem, hogy minden haj és smink próbán új emberekkel ismerkedek meg, mindenki nagyon jó fej és kedves, a ruhákat amikben kimegyek, a fotózást a show-k után. Szóval, az álommeló az lenne, ha az összes shown ott lehetnék minden szezonban.

Armand a Dries Van Noten show-n

Néhány divatvárost bejártál ezalatt a pár hét alatt. Melyik volt ezek közül a kedvenced és miért?


Talán London amiatt, mert nagyon tiszta és rendezett az egész város. Nagyon tetszenek a téglaházak is, meg persze a gyönyörű parkok, bár az időjárással nem voltam kibékülve.

Melyik az az ország/város, ahova mindenképpen szeretnél elmenni legalább egyszer? Miért?


Japánban Tokióba, mert sokat hallottam róla, hogy mennyire fejlett város és milyen hatalmas. Nagyon érdekelne a teljesen más kultúra miatt is, biztos vagyok benne, hogy érdekes ország.

Mi lenne számodra a legextrémebb helyszín egy fotózásra?


Talán a Broadway-n, New Yorkban. Azt mindenképpen kipróbálnám egyszer.

Mit csinálsz abban az időszakban, mikor itthon vagy?


Ipari Termék- és Formatervezés szakon másodéves leszek az Óbudai Egyetemen, emellett nagyon sokat sportolok, downhilllezek, vívok, parkourozok, triálozok, táncolok (hiphop), gördeszkázok és futok. Rajzolni is nagyon szeretek.

Szigeti Mónika

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Mennyire ismered György herceget, Sarolta hercegnőt és Lajos herceget? Teszteld le!

Mennyire ismered György herceget, Sarolta hercegnőt és Lajos herceget? Teszteld le!

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője