A család minden tagjára gondoltunk! Íme a legmenőbb elektronikai cikkek karácsonyra

2019.december.5.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Most a nagymamákra, nagypapákra, szülőkre, gyerekekre, de még a házi kedvencekre is gondoltunk. Szerezd be ezek a szuper elektronikai cikkeket, amelyeket kényelmesen, otthonról is megrendelhetsz.

A család minden tagjára gondoltunk! Íme a legmenőbb elektronikai cikkek karácsonyra
Fotó: Shutterstock

Jó válogatást!

MyKi Touch, White Edition – okosóra gyerekeknek

Miért: Ha még nem akarunk okostelefont adni ajándékba

A MyKi Touch okosóra a gyereknek a függetlenség érzetét, a szülőknek pedig a távoli gondoskodás lehetőségét adja. A szülők ezentúl nyugodt szívvel engedhetik el gyereküket iskolába vagy edzésre, hiszen a viselt okosórának és saját okostelefonjuknak köszönhetően akár hívás, akár SMS formájában bármikor kapcsolatba léphetnek vele. A szülők okostelefonján futó ingyenes alkalmazás valós idejű információt ad a gyermek tartózkodási helyéről is, így mindig szemmel tarthatják gyermeküket! Az órába riasztó rendszer is be van építve: a szülők létrehozhatnak különböző "biztonsági zónákat" azokról a szokásos útvonalakról, amerre a gyermekük rendszeresen közlekedik. Ha ettől eltér a gyermek, az óra riasztást küld a szülőnek. A MyKi óra kompakt és kényelmes, antibakteriális, eltávolítható szilikon szíjjal készül. Limitált ideig fehér-arany színben is elérhető.

Elérhetőség: Kovetlek.hu
Fogyasztói ár: 36 990 Ft

MyKi Pet – kisállat-követő

Miért: Kalandvágyó házi kedvenceknek, akiket várnak haza

A MyKi Pet a világ egyik legkönnyebb kisállat nyomkövetője, súlya mindössze 28 gramm. A házi kedvenc nyakörvére felszerelve nyomon követhető a kutyus, vagy a cica mozgása és helyzete. Zárt térben is, akár 10 méteres pontossággal mutatja a család kedvencének tartózkodási helyét.
Az eszköz automatikusan meghatározza a gazdi otthona körüli biztonsági zónát, így Ön mindig biztos lehet benne, hogy házi kedvence otthon van. Ezen kívül a gazdi további biztonsági zónát alakíthat ki, például a szokásos sétahely körül. Ha a kutya elhagyja a biztonsági zónát, az állat gazdája azonnal értesítést kap róla.

Elérhetőség: Kovetlek.hu
Fogyasztói ár: 29 900 Ft

AKG Y500 aktív zajszűrős fejhallgató

Miért: Stílusos, kényelmes és még okos is

A Samsung családjához tartozó karcsú, stílusos és kényelmes Y500 fejhallgató vezeték nélkül zenehallgatást tesz lehetővé, akár órákon át. A kényelemről az alaposan párnázott fejpánt és a memóriahab fülpárnák gondoskodnak. A fülkagylón elhelyezett gombok segítségével a zenehallgatás könnyen vezérelhető, minden funkció kézre esik, hogy le se kelljen venni a fülest. Ha mégis levennénk, addig a zenelejátszás is szünetel. Ha újra felvesszük, a zene újraindul. A hosszú akkumulátor-üzemidőnek és a gyorstöltésnek köszönhetően megállás nélkül élvezhetjük a torzításmentes hangélményt. Bónusz, hogy a fejhallgató hanghívást is képes fogadni!

Elérhetőség: Mediamarkt.hu
Fogyasztói ár: 44.999 Ft

Samsung Galaxy Watch Active okosóra

Miért: Saját személyi edző egy órába zárva

A Galaxy Watch Active a fitneszórák új generációját képviseli, mivel már nemcsak mér, de az adatok alapján személyre szabott életmódtanácsokat is ad.
Az órába épített szívverés-mérő azonnal jelez, ha rendellenes szívverést tapasztal. A stressz-szintet is meg tudja határozni, melyet használója testreszabott légző gyakorlattokkal tarthat kordában. A Galaxy Watch Active nyomon követi viselője alvásciklusait, így a könnyebben elérhető a pihentető alvás. A fitneszórában beépített GPS is található, amelyet akár 5 atmoszféra nyomásig is használhat a mélytengeri merülést kedvelő használója. A Galaxy Watch Active kijelzője diszkrét, és stílusos, szíja pedig egyszerűen cserélhető más színre.

Elérhetőség: Mediamarkt.hu
Fogyasztói ár: 79 999 Ft

Doro 8035 – okostelefon időseknek

Miért: Hogy a nagyi akár mindennap láthassa a távol élő unokákat!

Magas hangerő, tiszta hangzás, egyszerűbb menürendszer és ergonomikus kivitel jellemzi a svéd Doro kifejezetten időseknek szánt okostelefonját. Az idős korosztály számára különösen fontos a biztonságérzet, ezért dedikált segélyhívó gomb is található a készüléken. Az okostelefonra a legnépszerűbb alkalmazások is letölthetők, így a nagyi akár naponta láthatja videóhíváson keresztül a távol élő szeretteit! Ezen kívül, ha bármilyen probléma felmerülne, a telefon My Doro Manager applikációjával a rokonok, barátok a távolból is segíthetnek a készülék beállításaiban.

Elérhetőség: Telekom.hu
Fogyasztói ár: 58 080 Ft

Doro 1370 - mobiltelefon

Miért: Az egyszerűség kedvelőinek

Ha idős szerettünkek már gond van a látásával, ezt a telefont kedvelni fogja, mert a szélesebb kijelzőn könnyebb üzenetet írni és fényképeket nézegetni. Három dedikált gomb segítségével azonnal elérhető a telefon üzenetküldő funkciója, vagy akár zseblámpája, ugyanakkor könnyen kezelhető a kamera is. A hallásproblémával élőknek hasznos, hogy a telefon magas hangerővel rendelkezik, sőt, kompatibilis a nagyothalló készülékekkel is.
A nagy távolságra elhelyezkedő billentyűkkel pedig a félretárcsázás is könnyen elkerülhető.

Elérhetőség:Telekom.hu és Telekom üzletei
Fogyasztói ár: 10 120 Ft

Termék: FOREO LUNA mini 3 - arctisztító és masszázs készülék hölgyeknek és uraknak

Miért: A bőrötöket is szeressétek!

A LUNA mini 3 selyem-finom sörtéivel, napi 1 perces használattal képes a bőrszennyeződések, a felesleges faggyú és az izzadság 99,5%-át eltávolítani. A rohanós hétköznapokat a 30 másodperces "Glow Boost" funkció, a szórakozott szépség fan-eket a "Find My LUNA" mód segíti. Az ultra-higiénikus, applikációval működő arctisztító 12 intenzitási fokozatot és kétoldalú tisztító felületet kínál a teljesen személyre szabott arcápolási élményért! Neki és Neked! 6 féle színben!

Elérhetőség: FOREO.com webshop, ingyenes szállítással
Fogyasztói ár: 54 990 Ft

Most rendelj online ajándékokat, hogy megérkezzenenek karácsonyig

Most rendelj online ajándékokat, hogy megérkezzenenek karácsonyig

FOREO IRIS - élénkítő szemmasszírozó

Miért: A ragyogóbb, fiatalabb tekintethez az IRIS a kötelező kiegészítő!

Nem kell, hogy a karácsonyi időszak stressze meglátszódjon az anyukádon! A T-Sonic™ pulzálást alkalmazó, 8 sebességi fokozaton rezgő készülék felveszi a harcot az öregedés jelei ellen, mint a sötétebb karikák, a szem alatti táskák, vagy a finomabb ráncok. Az extra puha szilikonból készült masszírozó fokozza a kedvenc szemránckrémek és szérumok felszívódását is!

Elérhetőség: FOREO.com webshop, ingyenes szállítással
Fogyasztó ár: 42 990 Ft

FOREO ISSA 2 - szónikus fogkefe

Miért: Apukádnak is jár egy ultra-menő, designos és tartós fogkefe!

Az ISSA 2 a kifinomult svéd design és a továbbfejlesztett szónikus pulzáló technológia ötvözete. Az ultra higiénikus, különleges hibrid kefefej és a T-Sonic™ pulzáció együttesen távolítja el a lepedéket, gyengéd masszázzsal kiegészülve. A 16 sebességi fokozaton állítható fogkefe megakadályozza a fogkőképződést és a fogszuvasodás kialakulását és egy töltéssel 1 évet is kibír! Még egy ok a mosolyra!

Elérhetőség: FOREO.com webshop, ingyenes szállítással
Fogyasztói ár: 54 990 Ft

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

A fenntartható, hazai márkák támogatása a közös ügyünk!
WAMP x Fashion Revolution Hungary

A fenntartható, hazai márkák támogatása a közös ügyünk! WAMP x Fashion Revolution Hungary

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

A Dolce&Gabbana új illatpárosából árad a magabiztosság- Fedezd fel Te is! (x)

A Dolce&Gabbana új illatpárosából árad a magabiztosság- Fedezd fel Te is! (x)

Ezektől a vitaminos kozmetikumoktól ragyogó lesz a bőröd (x)

Ezektől a vitaminos kozmetikumoktól ragyogó lesz a bőröd (x)

Gondok vannak a hálószobában? Akkor ezekre érdemes odafigyelni (x)

Gondok vannak a hálószobában? Akkor ezekre érdemes odafigyelni (x)

Készülj fel a strandszezonra! Jövünk a leszuperebb alakformálási tippekkel (x)

Készülj fel a strandszezonra! Jövünk a leszuperebb alakformálási tippekkel (x)