Ezektől a vitaminos kozmetikumoktól ragyogó lesz a bőröd

Hirdetés

2024. április 12.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Az egészségtől ragyogó, dewy look továbbra is trendinek számít, amihez elengedhetetlen, hogy a bőröd jól hidratált legyen. Mutatunk néhány bőrápolási terméket, amitől csak úgy ragyogni fog az arcbőröd!

GettyImages-1388529159
Ezektől a vitaminos kozmetikumoktól ragyogó lesz a bőröd
Fotó: Gettyimages.com

A SkinTra márka kínálatában olyan termékeket találunk, amelyeknek köszönhetően lehetőségünk nyílik a mindennapi, komplex bőrápolásra és a magas hatóanyag (c-vitamin, retinol, savak) koncentrációjú termékek használatára. A SkinTra nemcsak a hatékonyságra fektet nagy hangsúlyt, hanem arról is gondoskodik, hogy a saját termékeiben természetes, biztonságos alapanyagok legyenek, mindenki számára megfizethető áron. A márka számára fontos a környezettudatosság is: a termékek üvegpalackokban kaphatók vagy pedig újrahasznosított anyagokból készülnek, továbbá minden eladott termék árából egy erdőültető alapítványt támogatnak.

Fotó: SkinTra

3 szuper termék, ami ragyogóvá teszi bőröd a c-vitamin erejével

Gyakran előfordul, hogy a gyártók az összetevők nagyon magas koncentrációját hangoztatják a termékeikben, de ezek sokszor nincsenek feloldva teljes mértékben. Ez azt jelenti a gyakorlatban, hogy például a 20%-os aszkorbinsav helyett 5%-os savat kapunk, ugyanis csak ennyi bevitt anyag hat a bőrünkre. Nehéz így látványos eredményeket elérni. A SkinTra termékek hatékonysága abban rejlik, hogy a magas koncentrációjú hatóanyagokat (többek között a c-vitamint) feloldják, ezáltal teljes mértékben fel tudnak szívódni a bőrben.

A SkinTra márka megalkotója a C-vitamin széleskörű hatékonyságát felhasználva három különböző terméket hozott létre magas koncentrációval, különféle bőrápolási célokra.

  1. A Light Your Skin az első C-vitamint tartalmazó szérum a SkinTra termékcsaládban és egyben a márka abszolút bestsellere. Ez a vízbázisú szérum megoldást jelenthet minden bőrtípusra és mindenki számára, aki bele szeretne vágni a C-vitaminos kalandba, valamint annak, aki gyors világosító és elszíneződést halványító eredményt szeretne elérni.
  2. A C the Light egy könnyed emulzió, amelyben a C-vitamint a leghatékonyabb formájában - 10%-os aszkorbil-tetraizopalmitát - használták fel. A magas hatékonyság ellenére a szérum kifejezetten gyengéd, ezért remekül megfelel kezdők, illetve érzékeny bőrűek számára is. A termék adenozinnal és peptidekkel lett gazdagítva, így nemcsak a bőr színét javítja, hanem ránctalanító tulajdonságokkal is bír.
  3. A C-ACID esetében a C-vitamin (aszkorbinsav) és az AHA savak - tejsav, mandulasav - kombinációjával van dolgunk. Zadroga Natalia felfedte, hogy a termék két SkinTra bestseller fúziójából született: a C-vitaminos Light Your Skin-éből és a Destructor savas peeling-éből. A két termék rendkívül erős hatóanyagainak összekapcsolásának köszönhetően a C-ACID-ot kétféleképpen is lehet használni: kezelésként vagy szérumként. Ezt a terméket mindenki, aki bőrelszíneződéssel küzd - akár barna, melaninos vagy piros foltokkal - nagyra fogja értékelni. Függetlenül a felhasználás módjától, a C-ACID azonnal kivilágosítja a bőrt és megakadályozza az újabb elszíneződések kialakulását. Nem mellesleg a C-ACID kiválóan felveszi a harcot a pattanásokkal és a mitesszerekkel is.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

A ruhadarab, ami a legerősebben szennyezi a környezetet mégis mindenki gardróbjában ott lapul

glamour plusz ikon A ruhadarab, ami a legerősebben szennyezi a környezetet mégis mindenki gardróbjában ott lapul

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

4 tuti tipp, hogyan építsd be a mozgást a mindennapjaidba (x)

4 tuti tipp, hogyan építsd be a mozgást a mindennapjaidba (x)

Te is irodai munkát végzel? - Így válassz okosan szemüveget (x)

Te is irodai munkát végzel? - Így válassz okosan szemüveget (x)

Te tudod, mi a legjobb időpont a nyaralásra? - Most megmutatjuk! (x)

Te tudod, mi a legjobb időpont a nyaralásra? - Most megmutatjuk! (x)

Most megmutatjuk, mi az a program, ami nélkül nincs „Girls' night” - Íme! (x)

Most megmutatjuk, mi az a program, ami nélkül nincs „Girls' night” - Íme! (x)