15 sztár, akiknek nagyon problémás a bőre, és mit tesznek ellene

2019.május.11.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A pattanásos vagy aknés bőr bizony nem csak az átlagos emberek mindennapjait keseríti meg, hanem sok sztárnak is szembe kell néznie azzal, hogy bőre nem mindig puha és hibátlan. Szerencsére ezt többségük nem is titkolja, és bátran osztják meg közösségi oldalaikon sminkmentes fotóikat, hogy elmondják tapasztalataikat és megmutassák, ők is olyanok, mint bárki más.

15 sztár, akiknek nagyon problémás a bőre, és mit tesznek ellene
Fotó: Getty Images

Íme 15 sztár, aki bevállalta, hogy az ő bőre sem tökéletes:

1. Cameron Diaz

Fotó: Getty Images

A népszerű színésznő 2014-ben kiadott The Body Book című könyvében mesélt arról, hogy tizenéves korától egészen a húszas éveiig küzdött az aknéval. Egyszerűen csak úgy írta le a bőre akkori állapotát, hogy "szörnyű, szörnyű volt...", és mindig kínosan és frusztráltan érezte magát, amikor ilyen arcbőrrel kellett nyilvános helyen megjelennie.

2. Katy Perry

Fotó: Rexfeatures

Bár Katy minden fellépésén csodásan fest, a sok smink alatt valójában bőrproblémák és egykori aknék hegei rejtőznek. A kellemetlen problémák sok bizonytalanságot okoztak az énekesnőnek, és elismeri, hogy az eltakarás érdekében néha túl sok sminket viselt, de nem tagadja a problémát.

3. Rihanna

Fotó: Rexfeatures

Amikor a szépséges énekesnő érzékelte, hogy bőrén egyre több pattanás jelenik meg, nagyon hasznos praktikát vetett be a megszüntetés érdekében: tiltólistára helyezett minden alkoholt és rengeteg vizet ivott, ez pedig jelentősen javította is bőre állapotát.

4. Emma Stone

Fotó: Rexfeatures

Emma még 17 évesen érezte magát roppant kellemetlenül a bőrén lévő aknék miatt, amiket meggyőződése szerint a stressz váltott ki. Miután komolyan elkezdett utánajárni a probléma forrásának, bőre is újra teljesen egészséges lett.

5. Keira Knightley

Fotó: Getty Images

Keira úgy véli, hogy aki arcát is mutatja a kamerának, annak fel kell készülnie arra, hogy az emberek felfigyelnek minden hibájára. Így tudatosult benne az is, hogy bőrén bizony olykor-olykor jól láthatók bőrproblémák, ezt azonban egyáltalán nem szégyelli.

9 sztár 50 felett, akinek soha nem volt plasztikai műtétje

9 sztár 50 felett, akinek soha nem volt plasztikai műtétje

6. Kaley Cuoco

Fotó: Rexfeatures

Bár az Agymenők sztárjának tiniként borzasztóan aknés volt a bőre, ezért azt sem szerette, ha bárki lefényképezi. Ez egy sorozat főszereplőjeként nem előnyös, de Kaleynek azóta szerencsére sikerült levetkőznie az egykori bőrhibák miatti gátlásait.

7. Bella Thorne

Fotó: Rexfeatures

A Disney Channel egykori sztárja ma már egyáltalán nem idegenkedik a vörös szőnyeges megjelenésektől, azonban néhány évvel ezelőtt még csúnya pattanások bizonytalanították el a nagyközönség előtt. Minden pillanatban, amikor nyilvános eseményeken valaki ránézett vagy beszélt vele, egyszerűen azt érezte, hogy bőre miatt kellemetlen számára a szimpla megjelenés is. Azóta szerencsére leküzdötte aggályait és még a Neutrogena nagykövete is volt.

8. Kendall Jenner

Fotó: Getty Images

Bizony, a szupermodell Kendallt sem kerülte el az akne, egy ideig pedig jelentősen roncsolta az önbecsülését is. Nem akart senkinek a szemébe nézni, mert úgy gondolta, akkor mások sem látják - azóta azonban tudja, hogy még az aknés bőrnek sem szabad hagyni, hogy bármiben megállítsa.

9. Lili Reinhart

Fotó: Rexfeatures

A Riverdale sztárja gyakran posztol Instagramon fotókat az akne ellen vívott harcáról, ami már 12 éves kora óta tart. Régen sokat ártottak a kellemetlen pattanások az arcbőrének, és bár mai napig sem fogadta el teljesen a bőrhibáit, mégis nyíltan vállalja őket.

10. Shay Mitchell

Fotó: Rexfeatures

Shaynek gyönyörű bőre van, de ez nem mindig volt így. Amikor évekkel ezelőtt Los Angelesbe költözött, rendkívül sok pattanás jelent meg az arcán. Mára minden bőrhibáját leküzdötte, ezt pedig elmondása szerint a Biore termékeinek köszönheti.

11. Ashley Benson

Fotó: Rexfeatures

Ashley nagyon nyíltan kezelte az aknéval való problémáját. Amit szerinte minden aknéval küzdőnek el kell kerülnie, az a bőrhöz való folyamatos hozzáérés, hiszen az csak ronthat a kiütések állapotán.

12. Nina Dobrev

Fotó: Getty Images

A bájos színésznő bőrén még 2017-ben jelentkezett az akne, de abszolút higgadtan kezelte a bőrproblémát. A kellemetlen kiütéseket krémmel kezelte, amit sokszor akkor sem mosott le arcáról, ha elhagyta az otthonát. "Az élet része, hogy olykor kellemetlenül érezzük magunkat, vannak jó és rossz napjaink, de ez teljesen normális és rendben van" - mondta Nina, mikor arról kérdezték, hogy érezte magát a bőrproblémái miatt.

13. Selena Gomez

Fotó: Getty Images

Selena az éneklést teszi felelőssé azért, mert gyakran jelentkeznek rajta bőrkiütések. Szerinte a mikrofon túl gyakran hozzáér az állához és az irritációtól kiütéses lesz, így ez az a terület, amit egy-egy fellépés után egész biztosan lekezel. Amit még fontosnak tart, hogy környezetében ha száraz a levegő, legyen párásító - ezzel is igyekszik megóvni bőrét az újabb kiütésektől.

14. Miley Cyrus

Fotó: Getty Images

Miley Cyrus egész tinikorát végigkísérte a pattanásos bőr, így ha van egy dolog, amire mindig szán időt a nap végén, az az arctisztítás. "Nem számít, milyen késő van, az arcom lemosása elengedhetetlenül fontos számomra" - mondta.

15. Demi Lovato

Fotó: Getty Images

Demi Lovato is nagyon őszintén beszélt az akne elleni küzdelméről, még egy teljesen sminkmentes fotót is közzétett Instagramon, hogy megmutassa, a pattanások bizony rajta is jelentkeznek és nyomot is hagynak, az ő bőre sem tökéletes.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője