Pénz, szerelem, család - így nézheted meg, miben vagy szerencsés az asztrológia szerint

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Jupitert a szerencse bolygójaként ismerik. A két sorsbolygó közül ez az egyik, a másik pedig a Szaturnusz. Mindkettő a sorsunk alakulását határozza meg: a Jupiter az optimizmust és a szerencsés lehetőségeket mutatja, a Szaturnusz pedig a korlátokat, leckéket és feladatokat jelöli a képletben. Amilyen területen áll a Jupiter, ott határozott jövőképet, erős hitet és optimizmust, magabiztosságot és bölcsességet hoz.

Tudtad, hogy az asztrológia szerint a Jupiter a szerencse bolygója?
Tudtad, hogy az asztrológia szerint a Jupiter a szerencse bolygója?
Fotó: Copenhagen Fashion Week, montázs: Herceg Éva

A Jupiter szorosan kapcsolódik a spiritualitáshoz, bölcsességet és átfogó tudást jelképez. Életterülete azonban nem jelöl feltétlenül anyagi jólétet, de megteremti a potenciális lehetőséget, hogy ezen az területen sikereket érjünk el. Egyetlen negatív tényező van, ha a Jupiternek sok a rossz fényszöge, ugyanis akkor nehezebben tudod megélni a szerencsédet.

A Jupiter 12 év alatt kerüli meg a Napot, így általában körülbelül 12-13 hónapot tölt minden csillagjegyben. Ha tudni szeretnéd, hogy a te képletedben hol áll, nem kell mást tenned, mint megnézned itt, és máris megtudhatod, melyik életterületen vagy támogatva. A Jupiter jele olyan, mint egy négyes betű, azaz ezt az ikont kell keresned. Nincs más dolgod, minthogy megnézd, hogy a 12 életterületen belül melyik cikkben áll.

Első ház

Az egyes ház az életút háza, ha esetleg itt áll a Jupiter, akkor nagyon szerencsés lehetsz az élet dolgaiban. Jellemző lehet rád, hogy nem riadsz vissza semmitől, és minden új vállalkozásba optimizmussal és hittel kezdesz. Hiteddel és önbizalmaddal képes másokat befolyásolni, lelkesíteni.

Második ház

A kettes ház az anyagi erőforrások és a tehetség-karma háza. Ha itt áll a Jupiter, akkor rendkívül találékony és leleményes lehetsz, hamar felismered, hogyan lehet hatékonyan pénzt keresni. Nem kizárt, hogy előző életeid karmikus erőforrásaid tehetségét is hamar felismered.

Ennek a 3 csillagjegynek a legmagasabb az érzelmi intelligenciája

Ennek a 3 csillagjegynek a legmagasabb az érzelmi intelligenciája

Harmadik ház

A hármas ház a tanulással és kommunikációval kapcsolatos karmát mutatja, esetleg lehet testvér karma is. Mindenképp az önkifejezésről szól, és ha itt áll a Jupiter, akkor te lehetsz a teóriák, elméletek embere, akiből remek tanár is lehet, mert tudásodat képes vagy érthetően átadni másoknak.

Negyedik ház

A négyes ház az otthon, a család és a rejtett karmikus gyökerek háza, ha itt áll a Jupiter, akkor te magad is arra vágytál gyermekként, és te is ezt szeretnéd biztosítani gyermekednek, hogy egy biztonságos, kellemes otthont teremts magad körül. Mottód: a boldogság otthon lakozik.

Ötödik ház

Az ötös ház a gyermek, szerelem és a vállalkozás háza, ha itt áll a Jupiter, akkor nem az a típus vagy, aki elmenekül a nehézségek és a kihívások elől, sokkal inkább bátran és hittel nézel szembe velük. Szereted a gyerekeket, hiszel a szerelemben, és itt érzed magad nagyon szerencsésnek.

Hatodik ház

A hatos ház a egészség és a munka háza, de ide tartozik a szerzett karma is. Talán itt lehet a legnehezebb megélése a Jupiternek, itt ugyanis vigyázni kell, nehogy felnagyítsa a dolgaidat. Képes vagy örömet lelni az elvégzett munkában, és közben nem tekinted tehernek a kötelezettségeit.

Hetedik ház

A párkapcsolat és az ellenségek háza. Ha itt áll a Jupiter, akkor kapcsolataidban érezheted magad szerencsésnek, felnézel társadra, és mindenben támogatod. A jogi ügyek is szerencsések lehetnek számodra, vigyázz azonban a helyes mértékre, ha perekről van szó.

Nyolcadik ház

A nyolcas ház a karmikus adósságok, spiritualitás és az örökléssel kapcsolatos dolgok háza, így ha a Jupiter itt áll, elképzelhető, hogy nagyobb vagyont örökölsz. Foglalkoztathat a sors, a lélek és szeretsz az élet titkaival, rejtelmeivel foglalkozni.

Kilencedik ház

Itt a Jupiter a saját házában van, ez a felsőbb tanulmányokkal, a hittel, a külfölddel kapcsolatos ház. Ha itt áll a Jupiter, akkor tanulás az életed, tudásra és a bölcsességre vágysz folyamatosan, és szívesen osztod meg tudásodat másokkal, gyakran publikálsz. (Csendben jegyzem meg, az enyém itt áll.) Könnyen inspirálódhatsz mások által, és komoly sikereket érhetsz el az utazás, az oktatás, a tanítás, a sport terén.

Tizedik ház

Ez a karrier és a hírnév háza, ha itt áll a Jupiter, könnyedén veszed az akadályokat a karrieredben, pillanatok alatt sikeressé válhatsz, magabiztos vagy, könnyen állsz ki emberek elé, motiválod és irányítod őket. A pozíció vagy státusz nagyon fontos lehet számodra.

Tizenegyedik ház

Ez a barátsággal vagy csoportokkal összefüggő karma háza, ha itt áll a Jupiter, remekül kezeled a társasági életed, kiváló szervező és vendéglátó lehetsz. Sokszor te vagy a társaság középpontjából, társaid ámulattal hallgatják monológjaidat.

Magasan ők a legjobban öltözött csillagjegyek - te köztük vagy?

Magasan ők a legjobban öltözött csillagjegyek - te köztük vagy?

Tizenkettedik ház

A karma asztrológiában ez az elvont dolgok háza, ha itt áll a Jupiter, akkor lehetsz nagyon spirituális, akinek sok nyugalomra és elmélyülésre van szüksége. Lehetnek erős megérzéseid, fontos lehet számodra a hit és a segítségnyújtás.

Ocskó Barbara karma asztrológus tevékenységével nem csak a GLAMOUR.hu-n találkozhatsz. Amennyiben szeretnél jelentkezni hozzá személyes elemzésre, a Barbaraasztrologia.hu weboldalon tudsz jelentkezni.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Milyen szín illik a lakásodba? A szakértők elárulják (x)

Milyen szín illik a lakásodba? A szakértők elárulják (x)

Kell egy programötlet a romantikus kikapcsolódáshoz? - Mutatunk egyet! (x)

Kell egy programötlet a romantikus kikapcsolódáshoz? - Mutatunk egyet! (x)

4 dolog, amit muszáj leellenőrizned a fényvédő címkéjén, mielőtt megveszed (x)

4 dolog, amit muszáj leellenőrizned a fényvédő címkéjén, mielőtt megveszed (x)

Ha ezt a lépést beiktatod a szájápolási rutinodba, garantáltan egészségesebbek lesznek a fogaid (x)

Ha ezt a lépést beiktatod a szájápolási rutinodba, garantáltan egészségesebbek lesznek a fogaid (x)