Bella Thorne-t most azzal támadják, hogy rossz színésznő

2017.szeptember.13.

data-instgrm-version="7" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:658px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);"> Class for Friday let's go #nyfw BELLA (@bellathorne) által megosztott bejegyzés, 2017. Szept 8., 14:44 PDT

Dolan és a kommentelő posztja
Fotó: Twitter

Már megszokhattuk, hogy Bella Thorne-nak gyakran meggyűlik a baja követőivel, és ha éppen nem a ruházata vagy a túltolt bulijai szolgáltatnak apropót, akkor a színészi képességei miatt veszik elő a gyűlölködők. A Famous in love által híressé vált lány most Xavier Dolannal dolgozik legújabb filmjén, a The life and death of John F. Donovanon, és ez rögtön kivágta a biztosítékot az önjelölt filmkritikusoknál.

[object Object]

Láttad már? Bella Thorne új klipje hatalmas meglepetéseket tartogat! Nézd meg nálunk először!

Egy kommentelő tegnap egyenesen Dolannak írt Twitteren, hogy "most rögtön" távolítsa el Bellát új filmje stábjából, a rendező azonban nem hagyta magát:

"Készítsd a saját filmjeidet, engem pedig hagyjál békén" - írta

[object Object]

Őszintén, elképzelésünk sincs, mi másra számíthatott a rosszindulatú srác, hiszen a filmtörténelem során még nem igen fordult elő, hogy egy Twitter-poszt miatt változtatott a döntésén egy szakember. Emellett úgy tűnik, Bellának tényleg nincs miért aggódni, hiszen egyre feljebb ível színésznői karriere. A Famous in Love második évada mellett a most készülő Midnight Sunban, A bébiszitterben, és a Break my heart 1000 times-ban is láthatjuk nemsokára a sztárt. Mi szurkolunk neki!

Divathírek

Roxforttól a kifutókig - Emma Watson legstílusosabb vörös szőnyeges pillanatai

Roxforttól a kifutókig - Emma Watson legstílusosabb vörös szőnyeges pillanatai

Divathírek

André Leon Talley divatikontól búcsúzunk - A Vogue egykori kreatív igazgatója 73 éves korában hunyt el

André Leon Talley divatikontól búcsúzunk - A Vogue egykori kreatív igazgatója 73 éves korában hunyt el