Bőrápolás napozás után?

2014.június.11.

Még a leégésre hajlamos, világos bőrű nők többsége is imádja a nyarat. A ragyogó napsütés és a gondos bőrvédelem ellenére előfordulhat, hogy a bőrödnek extra ápolásra van szüksége.

A nap végén
A napsütés hatására átforrósodhat a bőröd és érzékennyé is válhat. Persze ha már egy kellemes fürdő sem esik jól, akkor nagyobb baj, de ha csak átmeneti problémáról van szó, könnyű a segítség. Jó hír, hogy akármivel is szembesülsz, a helyi kezelés gyors és hatékony megoldást nyújthat. A legfontosabb ilyenkor a fájdalomcsillapítás és a bőrnyugtatás. Vannak patikában kapható, vény nélkül termékek is, többségük kiválóan elősegíti a regenerálódást is. Ha egy adott napozás utáni kozmetikum tartalmaz kamillát, aloe Verát, körömvirágot, akkor már egészen biztos lehetsz abban, hogy hamar megnyugszik a bőröd.

Tudd!
A leégés már egy óra után elkezd látszani, de huszonnégy órán keresztül képes és szokott is erősödni. Ha hólyagok, vagy láz esetleg fejfájás jelentkezik, mindenképpen menj orvoshoz, egyéb esetekre szerezz be helyi kezelésre alkalmas, napozás utáni terméket.

Mi ezt az újdonságot nagyon szeretjük!
GUINOT 5800 Ft/150 ml


GLAMOUR Horoszkóp

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján

Divathírek

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla