Brutálisan meggyilkolta gyermeke anyját egy kanadai író

2016.június.2.

Kész horror sztori zajlott le Los Angelesben, amikor egy író meggyilkolta a barátnőjét az egyik könyvében megírt brutális módszer alkalmazásával, majd a végén a vérét is lecsapolta.

A 35 éves Blake Leibel gazdag kanadai család sarja, apja a kanadai vitorláscsapat tagjai volt, az 1976-os Olimpián is részt vett, később Kanada legsikeresebb építőcégének a tulajdonosa lett. A milliomoscsemete fiú írói álmokat dédelgetett, és jó pár írása meg is jelent, első sorban képregények szerzőjeként ismertebb. Az Ukrajnából származó felesége, Iana Kasian pár nappal a brutális gyilkosság előtt hagyta el férjét, akit egy másik nő szexuális bántalmazása miatt tartóztattak le. Ráadásul Kasian három héttel korábban adott életet közös kislányuknak.

Azon a bizonyos napon a nő csupán beszélni akart Leibellel, ő pedig e helyett "megkínozta, megcsonkította, majd lecsapolta a vérét", derült ki a Los Angeles-i körzeti ügyvédi iroda nyilatkozatából, valamint a Telegraph beszámolójából. A lány szülei aggódtak, és gyanútlanul kihívták a rendőrséget, hogy csak nézzenek rá a párra, hogy minden rendben van-e. A rendőrök elbarikádozva találtak rá a gyilkosra West Hollywood-i otthonában.
Az írót, akit havonta 18 ezer dollárral támogatott a családja Torontóból azért, hogy írói pályafutását egyengesse, életfogytiglanra vagy akár halálbüntetésre is ítélhetik tette miatt. Leibel védőügyvédje szerint a férfi "mentálisan nem áll készen a bírósági tárgyalásra", ezért pszichológiai kivizsgálást rendelt el neki a bíró.

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp:  Sor kerülhet kényszeres költekezésre, féltékenységre - december 2.

Napi horoszkóp: Sor kerülhet kényszeres költekezésre, féltékenységre - december 2.

Tedd & Ne tedd

Dakota Johnson összetalálkozott Kristen Stewarttal és egy pillanatra helyreállt a világbéke

Dakota Johnson összetalálkozott Kristen Stewarttal és egy pillanatra helyreállt a világbéke