3 érv, ami az okosóra mellett szól

Szponzorált tartalom

2022.május.30.

Egyre több okoseszköz jelenik meg az életünkben, és sokszor nem könnyű eligazodni a tech-útvesztőben. Közülük az okosóra az egyik legnépszerűbb kiegészítő, ami számos funkcióval támogatja viselőjét, hogy a lehető legtöbbet hozd ki a mindennapokból. Most felsorakoztatunk 3 érvet, ami az okosóra viselés mellett szól!

Így öltöztet egy okosóra
Így öltöztet egy okosóra
Fotó: Huawei Hungary

1. Segít az egészséges életmód fenntartásában

A rohanó mindennapok során egyre nehezebb időt szakítani a mozgásra, és a napi teendők mellett igazi kihívás odafigyelni az egészségünkre. Egy jó okosórának számos olyan funkciója van, ami segítségedre lehet ebben. Viselés közben folyamatosan monitorozza az életfunkciókat, aminek köszönhetően jobban megismerheted a saját tested működését. A HUAWEI WATCH GT 3 PRO pulzusszám-, véroxingénszint-, és bőrhőmérséklet-mérővel figyel rád, sőt akár elektrokardiogram, azaz EKG mérést is képes végezni. Utóbbi nagyon fontos funkció azok számára, akik magas vérnyomással küzdenek, hiszen egész nap nyomon követhetik azt, ráadásul a HUAWEI Egészség applikációval naplót is vezethetnek róla. A funkciót illetően még hátravannak a megfelelő európai engedélyeztetések, amelyek várhatóan az elkövetkező hónapokban lesznek jóváhagyva.

HUAWEI WATCH GT 3 PRO

Az egészségmérő funkciók és a klasszikusnak számító lépésszámláló mellett számos sporttámogatási opcióval is rendelkezik az óra, hiszen több mint száz edzésmód közül választhatsz, hogy tényleg a maximumot hozd ki az adott sporttevékenységből, legyen szó futásról, biciklizésről vagy akár búvárkodásról. Ha pedig éjszakára is magadon hagyod ezt az okos kis kütyüt, azt is megtudhatod, hogy hány órát aludtál, mikor voltál a legmélyebb és legpihentetőbb REM fázisban, vagy éppen mennyi időt töltöttél felszínes alvással aznap éjszaka. Az applikáció segítségével mindig naprakész lehetsz az egészségügyi állapotodat illetően, a heti és a napi adatok áttekintésével pedig könnyedén nyomon követheted a tested változásait, és egy helyen, összesítve láthatod a legfontosabb adatokat.

2. A mentális egészség őrző-védője

Talán te is gyakran beleleesel abba a hibába, hogy észre sem veszed, ha felizgatod magad valamin és feszültté válsz. A stressz képes a mindennapjaink megszokott részévé válni, a tartós stressz azonban súlyos következményekkel járhat, mind az testi, mind a mentális egészséget illetően, ezért nagyon fontos, hogy időben észbe kapj és változtass azon a helyzeten, ami feszültséget okoz benned. A HUAWEI okosórája figyeli a stressz-szintedet, és figyelmeztet, ha valamin túlságosan felhúztad magad. Segítségedre lehet abban, hogy felismerd a stresszes szituációkat, és a stresszkezelési szokásaidat is nyomon követheted.

HUAWEI WATCH GT 3 PRO

Az okosóra alapvetően mindent tud, amit a telefonod is, tehát minden olyan értesítést megkapsz az órára, ami a készülékedre érkezik. Ha viszont némi nyugalom reményében szeretnél kiszakadni a virtuális világból, de nem akarsz lemaradni a fontos információkról, megszűrheted, hogy milyen jellegű értesítéséket jelenítsen meg az okosórád. Így te nyugodtan kikapcsolódhatsz anélkül, hogy attól kellene tartanod, elszalasztod a fontos dolgokat.

HUAWEI Watch GT 3 PRO

3. Stílusos kiegészítő

Ezek a hasznos kis kütyük amellett, hogy okosak, még stílusosak is. Számtalan színben, méretben kaphatóak, ezért bárki megtalálhatja a hozzá leginkább passzoló kiegészítőt. A HUAWEI WATCH GT 3 PRO hófehér, kerámiavázú női változata pillanatok alatt a kedvenc kiegészítőddé fog válni, a mindennapok során hű társad és segítséged lesz.

HUAWEI WATCH GT 3 PRO

Letisztult megjelenésének köszönhetően könnyen illeszkedik a ruhatáradhoz is, így stílusosan követheted az idő múlását. A kijelzője meglehetősen nagyméretű, ami egyrészt szuper, hiszen részletgazdag megjelenítésre képes és a kezelése is átláthatóbb, viszont, ha kisebb méretű a csuklód, az a mérések pontosságára is hatással lehet. Állítható pántjának köszönhetően azonban testre szabhatod az órát, hogy viselete kényelmes legyen.

Így öltöztet egy okosóra
Fotó: Huawei Hungary

Szerezd be a HUAWEI legújabb okosóráját a webshopban!

Ez is érdekelhet

Dőlnek a szextabuk: „Megtörtént velem az elképzelhetetlen”

Dőlnek a szextabuk: „Megtörtént velem az elképzelhetetlen”

G-Életstílus

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

Monitor

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról