5 tavaszi trend, amivel már most érdemes megbarátkoznod!

2017.december.17.

Nem lehet elég korán felkészülni a friss trendekre, a tervezők máris a jövő évi télre koncentrálnak. Mi ne fussunk azért annyira előre elég, ha a tavaszi irányzatokra koncentrálunk. Miért is jó, ha előre tudjuk milyen divatra számíthatunk? Egyrészt már gondolatban is jól esik barátkozni a vidám, tarka mintás lenge ruhákkal a fagyos hétköznapokon, plusz hamarosan jönnek a téli leárazások, és nem árt, ha jutányos áron beszerzünk néhány olyan holmit, amiről tudjuk, hogy 2018-ban is menő marad. A vezető tervezők számos szuper kollekcióval készültek, melyeknek különféle verziói hamarosan ellepik majd az üzletek polcait. Ismerkedjetek meg 5 friss, ropogós trenddel, melyek meghatározzák stílusos ruhatárad a jövő évre.

A virágmintás ruhák nélkül nincs is igazi tavasz. Persze, hogy 2018-ban is hódítanak majd a kedves, vidám virágokkal borított darabok. Újdonságképpen a 60-as évek bolondos anyagai lesznek újra előtérben, tehát annyi a romantikának.

A farmer ezután is nagy kedvenc marad, ám nem csak nadrág formájában. A denimből készült ruhák, átmeneti kabátok, csinos blézerek a nőiesség jegyében készültek, nyoma sincs a vagány slamposságnak.

A négyzetrácsok eddig inkább a téli hónapok kedvelt alapanyagai voltak, most azonban fordult a (skót) kocka. Ez a tradicionális minta jövő tavaszra is marad, és színes változataival jókedvre deríti majd a vásárlókat.

A pasztellek is jól ismert visszatérők, télen is sok fagylalt ihlette árnyalattal találkozhattunk az üzletekben. Most a halovány lilás színek lesznek a befutók, így jobb, ha már most lecsapsz mindenre, ami a levendula tónusában pompázik.

Ezt olvastad már? Hiperolcsó: 10 legmenőbb blézer 10 000 Ft alatt!

A sportos athleisure trend volt az idei év egyik legfontosabb irányzata. Az athleisure most a retróval mosódik össze, és megjelennek a 80-as évek sportruházatából és a 90-es évek aerobik videóiból ismerős darabok. A trend kedvelőinek tehát a vagányság mellé némi szexi töltet is párosul.

Ez is érdekelhet

Anne Hathaway igazi hercegnőként jelent meg a cannes-i filmfesztiválon

Anne Hathaway igazi hercegnőként jelent meg a cannes-i filmfesztiválon

G-Szex

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Szépséghírek

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!