Ha létezik tökéletes kiegészítő, akkor ez az: íme a rúzs alakú fülhallgató!

Hirdetés

2022.február.8.

Immár végleg búcsút inthetünk a semleges kinézetű technikai eszközök korának, ugyanis igazán egyedi tervezésű kiegészítővel rukkolt elő a HUAWEI. Ha a táskádban kotorászva a rúzsodra vadászol, jól nézd meg, mi kerül a kezed ügyébe, hiszen simán lehet, hogy a rúzsod helyett a fülhallgatódra akadtál.

Huawei FreeBuds Lipstick
Huawei FreeBuds Lipstick
Fotó: huawei

Néha kell egy kis őrület, valami olyan extra, ami az amúgy is minőségi eszközeinknek különleges megjelenést kölcsönöz és kiemeli egyéniségünket. Mivel manapság számos vezeték nélküli fülhallgató közül választhatunk, ezért a funkcionalitás és a hangzás mellett a megjelenés is fontos szemponttá vált. A HUAWEI FreeBuds család pedig minden igényt kielégít, mind a technikai tudást, mind a kinézetet illetően.

Mindent a szemnek és a fülnek

A Huawei FreeBuds Lipstick elsőre igényes rúzsnak tűnhet, pedig valójában egy kiváló fülhallgatóról van szó, amely innovatív formában hozza el a zenehallgatás élményét. Ha valaki nőies egyéniséget, stílusos eleganciát és játékosságot szeretne sugározni kiegészítőivel, bátran előveheti táskájából ezt a rúzs alakú eszközt, melynek tűzvörös fülhallgatóit csupán kiemeli, kettéválasztja, és a fülébe helyezi.

Egyéniség, stílus, elegancia
Fotó: huawei

Ha téged is első látásra lenyűgözött ez a nőies kivitelű eszköz, bizonyára a tudására is kíváncsi vagy. A HUAWEI FreeBuds Lipstick nem csupán extra jól néz ki, de zenehallgatás vagy beszélgetés közben a FreeBuds család többi tagjának minőségét és funkciógazdagságát kínálja.

Kiváló minőség, lenyűgöző megjelenés
Fotó: huawei

A sztereó fülhallgatóban aktív zajszűrő rendszer dolgozik, amely elnyomja a környezet zajait, ezáltal teljesen átadhatjuk magunkat a zenehallgatásnak, vagy bármilyen zavaró effekt nélkül hallhatjuk azt is, amit a hívó fél mond. A hangszórókat körbevevő egységek kialakítása pedig azoknak is kedvez, akik kevésbé kedvelik a hallójáratba illeszkedő, in-ears típusú fülhallgatókat. A FreeBuds Lipstick biztosan ül a fülben, a 14,3 mm átmérőjű hangmembránok pedig kristálytiszta, erőteljes hangképet nyújtanak.

Zenehallgatás, akár egész napon át

A vezeték nélküli fülhallgatóktól sokan azért idegenkednek, mert túl hamar lemerülnek. A FreeBuds Lipstick azonban akár 4 órán keresztül képes zenét lejátszani, és még a zajszűrés bekapcsolásával is kitart 2,5 órán át. De ez nem azt jelenti, hogy pár órán belül mindenképp fali töltőcsatlakozó mellé szorulunk: a töltőtok segítségével 22 órát is nyerhetünk hagyományos zenelejátszásra, a zajszűrés bekapcsolásával ez maximum 14 óra lehet.

Akár 4 órán keresztül képes zenét lejátszani
Fotó: huawei

Az olyan tulajdonságok, mint az egyszerre két eszközhöz csatlakoztatott üzemmód, a koppintásokkal elérhető gesztus-vezérlés, vagy a valahol ottfelejtett fülhallgató hangjelzéssel történő könnyű megkeresése csak megerősítik a tényt, miszerint a valódi rúzsok mellett ennek az elegáns fülhallgatónak is a női táskákban a helye!

Szívesen meglepnéd magad vagy a szerelmed Valentin-nap alkalmából egy stílusos kütyüvel? Akkor jó hírünk van számodra, ugyanis a FreeBuds Lipstick már a Huawei webáruházában is megvásárolható!

Ez is érdekelhet

Ezért ne egyél soha a megégett ételekből

Ezért ne egyél soha a megégett ételekből

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói