Okos, praktikus, stílusos: milyen ajándékot válasszunk idén a fa alá?

Hirdetés

2021.december.1.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Egyesek szerint a karácsonyi ajándék legyen valami élvezetes dolog, mások a praktikumra esküsznek. De miért ne lehetne a kettőt egyszerre megoldani? Most mutatunk néhány frappáns ötletet!

Lepd meg igazán szuper ajándékokkal a szeretteidet!
Lepd meg igazán szuper ajándékokkal a szeretteidet!
Fotó: huawei

A karácsonyi ajándékok kiválasztása az ünnepi készülődés egyik legnehezebb része, hiszen kitalálni, hogy a másiknak pontosan mire van szüksége, nem egyszerű dolog. Eldönteni, hogy szép, de haszontalan, vagy praktikus, ám kevésbé örömteli dolgot ajándékozzunk, mindenki számára komoly fejtörést okoz. Erre a problémára kínál tökéletes megoldást az alábbi cikkünk, ahol csupa olyan ajándékötletet sorakoztatunk fel, amelyek egyszerre stílusosak és hasznosak!

Személyi edző a csuklódon

Bár gyerekkorunkban a karácsony egyet jelentett a korlátlan mennyiségű édesség majszolásával, felnőttként már nem engedhetjük meg magunknak a habzsi-dőzsit. Az ülőmunka, az össze-vissza étkezés, a stressz és sok egyéb faktor miatt sokkal jobban oda kell figyelnünk az egészségünkre. Szerencsére manapság ez már egyáltalán nem nehézkes dolog: a bárki számára elérhető okoseszközök közül egyre több képes arra, hogy csendben figyelje az életfunkcióinkat, sőt akár különféle mozgásformák hatékonyságát, hogy aztán könnyen áttekinthető felületen mutassa meg, jól haladunk-e.

Az egészség megőrzésének fontos módja a sport és a mozgás: a HUAWEI WATCH GT család okosórái pedig egyfajta személyi edzőként is funkcionálnak. Akár hobbi szinten, akár komolyan sportolunk, az órák több száz edzésmódot ismernek fel a futástól kezdve a síelésen át, egészen a snowboardig és a golfig. Beépített személyi edzővel is rendelkezik, amely növeli mozgásunk hatékonyságát.

HUAWEI WATCH GT 3
Fotó: huawei

A HUAWEI WATCH GT modellek támogatják a valós idejű szívritmus-figyelést, így bármilyen sport közben nyomon követhető a pulzus, az oxigénbevitel és a pihenőidő. A WATCH GT 3 emellett támogatja a 24-órás-, a nyugalmi- és a rendellenes szívritmus-figyelést, az alvásfigyelést, az egész napos stressz figyelést és a véroxigénszint változását is követi. Emellett képes megállapítani a stressz-szintünket a szenzorai által rögzített adataink alapján, valamint alvásunk minőségét is figyeli, hogy szervezetünk minél jobban kipihenve forduljon rá a következő munkanapra. És persze ne felejtsük el, hogy a Huawei okosórái stílusos, elegáns felépítésű eszközök, amelyeket nem csak sport közben hordhatunk büszkén, hanem egy üzleti megbeszélésen is.

HUAWEI WATCH GT 3
Fotó: huawei

Természetesen nem csak klasszikus kinézetű okosórával lehet a fenti egészségmegőrző funkciókat kihasználni: a fiatalos, modern külsővel rendelkező WATCH FIT is tökéletes társunk lehet edzés közben vagy a mindennapi tevékenységek során, akik pedig csak egy vékony csuklópántra vágynak, a HUAWEI Band 6 formájában találják meg virtuális társukat és edzőjüket.

Zenével könnyebben megy

Sokaknak persze nem elég egy hatékony személyi edző ahhoz, hogy kedvet kapjanak a napi mozgáshoz, de a zene még ilyenkor is segít: egy pörgős lejátszási lista dalainak ritmusára könnyebben rááll a láb, és így észre sem vesszük a futással, kerékpározással vagy más tevékenységekkel eltelt időt. A HUAWEI FreeBuds 4 vezeték nélküli fülhallgató-párja úgy illeszkedik a füleinkbe, hogy közben nem rántjuk ki őket a kábelbe gabalyodva. Vezérléséhez ráadásul nem kell folyton a telefonhoz nyúlkálni, hiszen néhány koppintással elindíthatjuk vagy leállíthatjuk a lejátszást, de akár telefonhívást is fogadhatunk. A fejlett zajszűrésnek köszönhetően a Freebuds 4 fülhallgatóval ráadásul az utca hangjai nem zavarják meg sem a telefonálást, sem a futás közbeni zene élvezetét. Ráadásul az apró fülesek önmagukban is sokáig bírják egy feltöltéssel, a hordozó tok pedig további órákat adhat a működési időhöz.

HUAWEI FreeBuds 4
Fotó: huawei

Az pedig már csak hab a tortán, hogy a Huawei okoseszközök a laptopoktól kezdve a tableteken és a mobilokon át, a fent említett kiegészítőkig villámgyorsan felismerik egymást és képesek a tökéletes együttműködésre a Huawei Share segítségével, tehát ha az okosórák, okoskarkötők valamelyike vagy épp a fülhallgató megtetszik, és még engedi a karácsonyi költségvetés, egy MateBook, MatePad vagy egy nova 9 okostelefon is kiváló adalék lehet valamelyik dobozban.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Napi horoszkóp: A Rák szabaduljon meg a múlttól, a Szűz külföldi munka felé kacsintgat

Napi horoszkóp: A Rák szabaduljon meg a múlttól, a Szűz külföldi munka felé kacsintgat

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője