Az önkifejezés új szintre lép ezekkel az ékszerekkel: a te kiegészítőid mit árulnak el rólad?

Hirdetés

2021.október.18.

Kiegészítőink sokat árulnak el rólunk, ezért nem véletlen, hogy kényesen ügyelünk a részletekre, és arra, mit akarunk velük üzenni a világnak. A személyiséged egyedi, színes és sokoldalú – érthető, ha nem kötsz kompromisszumokat abban, hogyan fejezed ki magad. A Pandora új kollekciója pontosan Neked szól: az egyedi és feltűnő ékszerek egyértelműen kifejezik viselőjük egyéniségét. Találd meg te is azt a kiegészítőt, ami megmutatja a világnak, ki vagy!

980x490 HIGH AW21 F OCT PAN ME CECILIA ONSKIN 01 RGB
Rólad mit árul el az ékszered?
Fotó: Pandora

Személyre szabható ékszerek

A Pandora ME azoknak az egyéniségeknek szól, akik egy globálisan gondolkozó közösség részei, akiknek nemcsak az a fontos, hogy egy ékszer hogy néz ki, hanem az is, mit jelent. A Z generáció féktelen energiája és büszke önkifejezése ihlette a márka legújabb darabjait.

A kollekció középpontjában a személyre szabás áll, a számtalan stilizáló részlet segítségével teljesen a stílusodra szabhatók a kiegészítőid: a vastag szemes láncos karkötők és nyakláncok, mono karika fülbevalók és halmozható gyűrűk mind-mind teljesen kombinálhatók és mixelhetők a stílusos csatlakozóknak és láncszemeknek köszönhetően. Édesvízben tenyésztett gyöngyök, csillámló pavé és vad elektrokék, sokkoló lila és lézerzöld színekben vibráló zománcok keverednek sterling ezüst és rózsaarannyal futtatott egyedi fémötvözetekkel – csak rajtad áll, hogy hogy mixeled!

980x490 HIGH AW21 F OCT PAN ME ADDISON ONSKIN 01 RGB
Kombináld kedvedre a kollekció elemeit
Fotó: Pandora

Gyöngy és lánc

Az ellentétek vonzzák egymást: a klasszikus stílus vagány újraértelmezést kap a Pandora ME édesvízben tenyésztett gyöngyös karkötőben – a láncszemes kialakításnak hála pedig teljesen magadra szabhatod. A sterling ezüst láncszemeket nyugodtan cseréld le stílusos matt fekete, ragyogó zöld kristály pavé vagy vad acélkék dupla láncszemekre az egyedi csavar érdekében!

980x490 HIGH AW21 F OCT PAN ME ADDISON ONSKIN 02 RGB
Vállald fel, ki vagy - a kiegészítőiddel is
Fotó: Pandora

Szókimondás hangok nélkül

A következő generáció rettenthetetlen és szókimondó hangja előtt tisztelegnek a különleges szócsatlakozók. Ezekre a stílusos láncszemekre a szabadságot, álmokat és hitet közvetítő angol szavak kerültek, hogy viselőik segítségükkel hangok nélkül is hirdethessék a számukra fontos értékeket.

980x490 HIGH AW21 F OCT PAN ME BEABADOOBEE ONSKIN 01 RGB
Vagányság és szókimondás jellemzi az új kollekciót
Fotó: Pandora

Kombináld tetszésed szerint a különféle elemeket

A Pandora ME kollekcióban nem csak vagány, új gyűrűket találhatsz, de egy olyan újdonságot is, ami a gyűrűviselés új lehetőségeit nyitja meg előtted! A texturált fém, csillogó pavéval és fémes zománccal díszített gyűrűket a Pandora ME stílusos gyűrűcsatlakozóval összekapcsolva a kedvenc mini függőiddel is feldíszítheted. Az új mini függők - köztük lángnyelvek, egy mosolygó arc és banán – a digitális generáció nyelvén szólalnak meg, az emojik önkifejező erejét segítségül hívva.

Úgy érzed, megtaláltad a tökéletes kiegészítőt? Ha a Pandora ME kollekciójának elemei szerinted is rólad szólnak, ne késlekedj! Szerezd be saját, egyedi ékszered a Pandora üzleteiben!

Advertisement

Ez is érdekelhet

Menő a férfi manikűr? Harry Styles szerint biztosan

Menő a férfi manikűr? Harry Styles szerint biztosan

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet

Szépséghírek

Menő a férfi manikűr? Harry Styles szerint biztosan

Menő a férfi manikűr? Harry Styles szerint biztosan