Te mennyire vagy bevállalós a cipők terén?

Hirdetés

2022.december.5.

Lázadó, szabadszájú, egyedi. Te is így jellemeznéd magad? Akkor van egy jó hírünk számodra: megtaláltuk az egyéniségedhez tökéletesen passzoló lábbelit. Vess egy pillantást a Dr. Martens összetéveszthetetlenül vagány cipőire, és érezni fogod, hogy ezek a darabok világnézetet képviselnek, és tökéletesen kifejezik az egyéniséged!

Dr. Martens
Dr. Martens
Fotó: DrMartens

Talán meglepő lehet számodra, de a Dr. Martens kezdetben a munkásosztály számára gyártott bakancsokat, ám a '60-as évek forradalmi hangulatában igazi ikonná vált és a mai napig az önkifejezés világszerte ismert szimbólumaként szolgál. Mára a márka azoknak szól, akiknek megvan a saját stílusuk, mégis szeretnének egy közösség tagjai lenni. Egy márka egyedi személyiségeknek, akik nem félnek kifejezni önmagukat és kiállni amellett, amiben hisznek.

A cipő, aminek köszönhetően minden szem rád szegeződik majd

Az öltözködés az önkifejezés egy módja, a lábbeli pedig sokszor többet mond a viselőjéről, mint gondolnánk. A Dr. Martens cipőket azoknak tervezték, akik nem félnek mások lenni, és ezt büszkén fel is vállalják és ki is nyilatkoztatják. Mindazoknak, akik mernek szabadon gondolkodni. A lázadóknak, a nonkomformistáknak, akik mindig kiállnak amellett, amiben hisznek. Magadra ismertél?

Dr. Martens
Fotó: DrMartens

Az ikonikus Dr. Martens Jadon

Ha szeretsz a figyelem középpontjában lenni, akkor ezt a cipőt neked tervezték! Amikor a Jadon bakancs 2013-ban lekerült a gyártósorról, egyértelmű volt, hogy egy különleges alkotás született. Több mint 60 éves az összetéveszthetetlen Dr. Martens DNS, mindez egy vagány platform talpon. A részletek változatlanok: ellenálló bőr, légpárnás talp és az ikonikus sárga varrás. Egyszerre elegáns és vadóc, konformista és lázadó, egy igazi kaméleon. Válaszd akár az egyszerűbb hétköznapi, akár az extravagáns hétvégi szettedhez, garantáltan nem okoz csalódást a hidegebb hónapokban sem.

Egy márka, megannyi stílus. A Dr. Martens kínálatában mindenki megtalálja a hozzá illő lábbelit. Találd meg te is a sajátodat az Office Shoes weboldalán vagy az üzletekben!

Ez is érdekelhet

Hogyan juthatsz újra szexhez, ha szülő vagy?

Hogyan juthatsz újra szexhez, ha szülő vagy?

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói