Kozma Rita elárulja, hogyan viselj tunikát

2020.június.3.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Kozma Rita önbizalom-növelő üzleti- és stílusmentor, a plus size nők stylistja. A "Plus Size Stílusbiblia" kötet szerzőjeként, a Plus Size magazin alapítójaként célja az, hogy a nők és a férfiak kortól és súlytól függetlenül jól érezzék magukat a bőrükben, hiszen a szépség nem csak egyféle.

A teltebb nők mellett szívügye az önmegvalósítás és a példaértékű nők bemutatása, megismertetése az emberekkel, ezért létrehozta a Női Siker magazint és megírta "A siker receptje - Hogyan érd el a céljaid?" önéletrajzi-ihletésű könyvét, amellyel azoknak - is - szeretne segíteni, akik kapcsolati- és anyagi tőke nélkül szeretnék megvalósítani az álmaikat. Fontos számára, hogy olvasói, követői ne csak elméleti úton töltődjenek, hanem interaktív, gyakorlati szinten is. Még 2020 nyarán elindítja az online Plus Size Klubot, amit a teltebb idomú nők "kánaánjának" szán, tele minden jóval, emellett a Női Siker Klub tagjai már több, mint egy éve fejlődhetnek útmutatásai által.

Íme Rita mai szettje:

Szeretem a bővebb tunikákat, kaftánokat, no nem azért, mert ápol és eltakar - hiszen egy nagyobb mellű, teltebb nőt akár erősíthet is -, hanem mert finom, letisztult és elegáns megjelenést ad. Ez is én vagyok. Ehhez elég egy színben harmonizáló (nem ugyanolyan!) hajpánt, egy könnyű, nude smink és kész is az outfit akár egy online stílustanácsadáshoz vagy oktatáshoz.
Persze aki szeretné feldobhatja élénk színű kiegészítőkkel vagy feketével, ez már egyéni választás dolga.

Amikor pedig időm engedi épp rajzoláshoz viselem (Marcipán sem hiányozhat mellőlem) és ha nem használok akvarellt vagy temperákat, hanem a tablet rajzolóprogramján alkotok, akkor még attól sem kell tartanom, hogy festékes lesz a ruhám.

Tunika: Rouge Avenue
Nadrág: H&M
Hajpánt: limited selection by KRS
Ruha (a vállfán): Marie Lundt - VAN GRAAF


Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője