10 dolog, amit a derékmelegítőkről tudnod kell

2011.október.18.

Fázik a derekad? Nem tudod kedvenc topjaidat hordani a hideg miatt? Itt az idő, hogy beszerezz néhány derékmelegítőt!

(x)

1/ A hidegebb hónapokban a nők egyik ellensége a megfázás és az ezzel járó kellemetlen tünetek, különösen a csípőnadrágot kedvelők körében. Ha derékmelegítővel egészíted ki a csípőnadrágodat , az melegen tartja a testedet és segít megelőzni a probléma kialakulását.

2/ A derékmelegítő őse a japán szamurájok által viselt haramaki öv volt, ami később ruházati kiegészítő formájában, derékmelegítő bandázsként tért vissza a divatba.

3/ Egy derékmelegítő akkor igazán hatásos, ha tökéletesen követi a tested vonalát és a derekadtól a csípődig ér. Így javítja a vérkeringést és jó közérzetet biztosít egész nap.

4/ Ma már nem csak sportoláshoz, hanem akár munkahelyi öltözethez is viselhetsz derékmelegítőt. A szezon új őrülete a mintás derékmelegítő, amelyek közt Te is garantáltan megtalálod a kedvencedet.

2-d0000F94129b135460713.jpg
2-d0000F94129b135460713.jpg


5/ A derékmelegítő egy olyan kiegészítő, ami mindenkinek előnyös, hiszen attól függően, hogy kint, bent vagy köztes rétegként viseled, éppen azt mutatja meg és rejti el, amit szükséges.

6/ A kétoldalas derékmelegítő nagyon praktikus találmány . Az egyik oldalt gyönyörű motívumok díszítik, a másik pedig hozzá illő egyszínű. Egy mozdulattal kifordítható, így azokra a napokra sem kell megválnod a kedvencedtől, amikor mintás felsőt viselsz.

7/ A készítők gondoltak a kismamákra és a tinikre is, az ő számukra különlegesen szabott darabokat terveztek.

8/ A mintás derékmelegítőben az egyik legszeretnivalóbb dolog a csomagolása. A saját anyagból készült kis tasak környezetbarát megoldás, hiszen a szabászati hulladékból készül. A vidám mintás tasak kiválóan alkalmas arra, hogy kedvenc derékmelegítődet mindig magaddal vihesd vagy például a sminkkészletedet tárold benne.

9/ Mintás derékmelegítővel nem csak magadnak, de másoknak is örömet szerezhetsz. Egyrészt ideális ajándék, másrészt, ha Te viseled, azzal Anyukádat is megörvendeztetheted! Sőt, a lullaberry ajándékozási naptárával gondoskodhatsz arról is, hogy ne menjen ki a fejedből egyetlen jeles családi ünnep se.
1-d0000F940a351beeb3ef7.jpg
1-d0000F940a351beeb3ef7.jpg


10/ A mintás derékmelegítő egy ötletes és divatos megoldás, a ruhatárad megújításának legegyszerűbb módja. Egy vidám minta és egy hozzá illő bátor kiegészítő és máris teljes a megjelenésed.

Mi is kipróbáltuk és nagyon megszerettük. Kedvenceink: Paris, Boston, Brugge Bd


kollazs-d0000F89792fe00298326.jpg
kollazs-d0000F89792fe00298326.jpg

GLAMOUR Online tipp: regisztrálj most a lullaberry hírlevélre a kedvezményékuponért, amit azonnal felhasználhatsz.

Ez is érdekelhet

Mire is jó pontosan a szeméremszőrzet?

Mire is jó pontosan a szeméremszőrzet?

GLAMOUR Horoszkóp

Ma kerüld a drámázást - Egymondatos horoszkóp: május 18. kedd

Ma kerüld a drámázást - Egymondatos horoszkóp: május 18. kedd

Monitor

9 új könyv májusban, amit hiba lenne kihagynod

9 új könyv májusban, amit hiba lenne kihagynod