12 évesen már a Vogue-ban pózolt, de az Instagramon lett sztár ez a szuperhelyes srác

2016.január.20.

Csinálj egy Instagram-profilt, gyűjts 285 ezer követőt, és már kész is! - így tette ezt Lucky Blue Smith, aki ma már az egyik leghíresebb férfi modell.

Lucky Blue a GQ divatanyagában
Lucky Blue a GQ divatanyagában

A modellszakmát a nők dominálják, csupán néhány férfi, mint Alex Lundqvist, Mark Vanderloo vagy David Gandy léphetnek a topmodellek nyomába. Mára persze ez is egészen megváltozott. Ebben az "új korszakban" egy sor olyan modell bukkan fel, akik nem a tradicionális útját választották a modellé válásnak. Ők főleg a közösségi médián keresztült törtek be, és egyáltalán nemcsak a nőknek járható út ez, hanem bizony a férfiaknak is.

A képekért görgess le!

Talán erre a legjobb példa a korábban említett Lucky Blue Smith: 10 évesen a Next Models fedezte fel, 12 évesen Hedi Slimane fotózta a japán Vogue magazinba. Később Los Angelesbe költözött családjával egy kétszobás lakásba, ahol egy szobán osztozkodott 4 testvérével. Habár a karrierje szépen indult, nem lett sztármodell egészen addig, amíg az Instagramon nem kezdte nagyon is tudatosan építgetni a karrierjét. Amikor a The Business of Fashion magazin kiemelten foglalkozott vele egy cikkben, már 285 ezer követője volt a közösségi oldalán, 1 évvel később pedig ez a szám 1,8 millióra növekedett. Smith kiépített magának egy rajongói kört, ami már befutása előtt is hatalmas támogatást, támaszt jelentett a számára.

A Vanity Fair magazinban:

Lucky Blue Smith
Lucky Blue Smith

Ahogy látjuk és láttuk már ezt korábban is, erős előnyökkel indul, aki efféle hírnévre tesz szert. A nagy márkák, híres magazinok is bátrabban merik leszerződtetni, hiszen tudják, hogy az erős követői bázissal rendelkező közösségi média sztárok remek reklámfelületnek számítanak. Így lett a jégszőkére festett hajú Lucky Blue a Tom Ford, a Calvin Klein, vagy a H&M arca.

Az Interview magazin portréján:

Lucky Blue Smith

Nem csupán az olyan férfi modellek lesznek egyre híresebbek, mint Lucky Blue Smith, hanem az olyan határozott stílussal rendelkező fiatalok, akik mernek divattippeket adni a követőiknek, és bizony komoly hatással is vannak rájuk.

Bárki lehet híres az Instagramon, ha elég egyedi és izgalmas, így hát ne félj te is trendi dolgokat, tippeket közzétenni a profilodon, hátha te leszel az egyik modell a kifutón a következő divathéten!

Az ünnepelt kampányfiú:

Lucky Blue Smith
Lucky Blue Smith

Ez is érdekelhet

7 vicces tény Meghan Markle-ról, te mennyit tudtál belőlük?

7 vicces tény Meghan Markle-ról, te mennyit tudtál belőlük?

GLAMOUR Horoszkóp

Ezen a helyen kellene élned a csillagjegyed alapján

Ezen a helyen kellene élned a csillagjegyed alapján

Sztárhírek

Tóth Andi megrázza magát és megy tovább

Tóth Andi megrázza magát és megy tovább