Top 10: 2021 legmeghatározóbb stílusikonjai

2021. december 31.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Miután 2020-ban szinte minden vörös szőnyeges és egyéb, hírességekkel teli rendezvényt felfüggesztettek, az idei évben különösen nagy öröm volt látni, ahogyan a kedvenc stílusikonjaink újabbnál újabb divatpillanatokkal leptek meg minket. A Met-gálától az Oscar-díjátadón át egészen a filmpremierekig az elmúlt hónapokban számos fantasztikus kreációt láthattunk olyan hírességeken, akik már eddig is stílusikonnak számítottak, míg váratlan meglepetések is akadtak - de vajon idén kiknek a szettjei bizonyultak a legnépszerűbbnek?

Zendaya
Zendaya
Fotó: Gettyimages.com

1. Zendaya

Zendaya örökre stílusikon marad a szemünkben, miután a 2021-es évben is több felejthetetlen divatpillanatot adott nekünk. Az Oscar-díjátadó vörös szőnyegén való egyedi tervezésű, sárga Valentino ruhája hatására kevesebb, mint 24 óra leforgása alatt 222%-kal növelte meg a hasonló ruhák népszerűségét. A 2021-es Velencei Filmfesztiválon szintén egy kifejezetten neki tervezett ruhában jelent meg, ezúttal a Balmain tervezésében, ami röviddel az esemény után 190%-kal növelte a márka népszerűségét. Amikor pedig az idei BET Awardson jelent meg egy Versace ruhában, kevesebb, mint két nap alatt 122%-kal többen kerestek rá a márka kínálatára.

Fotó: Getty Images

2. Dua Lipa

Dua Lipa már többször is megmutatta, hogy mennyire remekül állnak neki a Versace vintage kollekciói, és ez idén sem volt másként. A 2021-es Grammy-díjátadót követően, ahol szintén a Versace egyik kreációját viselte, 245%-kal nőttek a márka közösségi médiás oldalmegtekintései. Azzal pedig, hogy Dua a Versace idei kampányában is szerepelt, már mindössze 24 óra alatt 94%-kal megugrott a márka kereséseinek száma.

Fotó: Getty Images

3. Lil Nas X

Miután Lil Nas X egy Richard Quinn öltönyt viselt a 2021-es BET Awards díjátadó ünnepségén, a márka epikus virágos ruhadarabjainak oldalletöltései mindössze 24 óra alatt 78%-kal nőttek, míg az olyan kulcsszavakkal végzett keresések száma, mint a „hímzett öltöny” vagy a „gyöngyös öltöny”, együttesen 50%-kal nőttek. Az MSCHF-fel együttműködése során pedig - bár az általa viselt tornacipőről megoszlottak a vélemények -, több, mint 669 ezer említést, like-ot és megosztást generált a közösségi médiában.

Fotó: Getty Images

4. Hailey és Justin Bieber

Miután idén júliusban részt vettek egy elegáns rendezvényen, Hailey fekete Alessandra Rich ruhájának köszönhetően a márka bársony- és csipkeruháira vonatkozó keresések mindössze 48 órán belül 168%-kal emelkedtek meg. Justin pedig mindig a legfrissebb trendeket és a legmenőbb új tervezőket kutatja, ezen a nyáron pedig a Balenciaga arca lett, így kétség sem férhet hozzá, hogy a divatérzékét tekintve egyáltalán nincs lemaradva a feleségétől.

Fotó: Getty Images

5. Kai

Az EXO együttes énekese, Kai 2020 végén adta ki az első szólóalbumát, hamarosan pedig már azt is elmondhatta magáról, hogy együttműködik a Guccival. A közös munka ráadásul annyira jól sikerült, hogy amikor áprilisban Kai közreműködésével megjelent a márka új kapszulakollekciója, szinte azonnal el is fogyott, a Gucci online keresései pedig 264%-kal megugrottak.

Fotó: Getty Images

6. A$AP Rocky és Rihanna

A rapper és az énekesnő kapcsolatáról annyit biztosan elmondhatunk, hogy öltözködési stílusukat tekintve remekül passzolnak egymáshoz, hiszen mindketten kiválóan értenek a divathoz. Ez a rajongóikban is hamar tudatosult, ugyanis nyáron, miután lencsevégre kapták őket egy klipforgatáson, minden egyes általuk viselt ruhadarabnak jelentősen megnőttek a keresési számai, azóta pedig nyilvános megjelenéseiket is bizonyították, hogy nemcsak önállóan, de egymáshoz öltözve is kifogástalan a stílusuk.

Fotó: Getty Images

7. Tyler, the Creator

Miután a rapper részt vett az idei BET Awards díjátadó ünnepségén, 75%-kal többen voltak kíváncsiak az olyan usánka stílusú kalapra, mint amilyet ő is viselt. Általánosságban véve nagy rajongója a leopárd mintás ruhadaraboknak, és amint felvesz egyet, máris többen lesznek kíváncsiak rájuk. Amikor pedig nemrég bejelentette, hogy együttműködésbe kezd a Golf le Fleurrel, a márka iránti érdeklődés rövid időn belül 125%-kal nőtt.

Fotó: Getty Images

8. Harry Styles

Az énekes-dalszerző 2021-es Grammy-díjátadón való emlékezetes vörös szőnyeges megjelenése után az általa viselt Gucci tollboákra mindössze 48 óra alatt 1500%-kal többen voltak kíváncsiak, ami óriási teljesítmény. Aznap este pedig fellépése közben pedig egy bőrruhát öltött magára, amelynek a keresései kevesebb, mint 24 óra alatt 100%-kal nőttek.

Fotó: Getty Images

9. Jennifer Lopez

Nevezhetjük 2021-et J.Lo évének? Vagy minden év J.Lo éve? Egyszerűen képtelenek vagyunk betelni a stílusával, és úgy tűnik, nem mi vagyunk az egyetlenek. Miután Joe Biden januári elnöki beiktatásán egy talpig fehér Chanel kreációban lépett fel, a fehér Chanel-darabok oldalletöltései 24 órán belül 89%-kal nőttek, míg a hosszú fehér kabátokra vonatkozó keresések száma 119%-kal ugrott meg. De ezen kívül is számos olyan rendezvényen láthattuk J.Lo-t, amely után mi is azt gondoltuk, hogy szükségünk van egy olyan szettre, mint amit előző nap viselt.

Fotó: Getty Images

10. Lady Gaga

Lady Gaga legújabb filmje, a Gucci-ház már a premierje előtt nagy érdeklődést váltott ki a rajongókból. Amint megjelentek az első Gucci-ruhás forgatási képek Lady Gagáról, 67%-kal emelkedett a márka kereséseinek száma. Amikor pedig a népszerű sztár a film egyik bemutatójára egy gyönyörű Valentino ruhában érkezett, a csakugyan olasz márka oldalletöltései 117%-kal nőttek, vagyis egyértelmű, hogy Lady Gaga idén is az egyik legnagyobb stílusikon volt.

Fotó: Getty Images
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

„Örököljük a generációs félelmeket, amik megmutatkoznak az arcon” - beszélgetés dr. Dalmy Julianna arc- és testelemzővel

glamour plusz ikon „Örököljük a generációs félelmeket, amik megmutatkoznak az arcon” - beszélgetés dr. Dalmy Julianna arc- és testelemzővel

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Strandkészülődés: tippek a tökéletes bikinivonalhoz (x)

Strandkészülődés: tippek a tökéletes bikinivonalhoz (x)

Most megmutatjuk, mi az a program, ami nélkül nincs „Girls' night” - Íme! (x)

Most megmutatjuk, mi az a program, ami nélkül nincs „Girls' night” - Íme! (x)

Problémás bőr volt, nincs: így hat az arcápolási rutin, ha rád van szabva (x)

Problémás bőr volt, nincs: így hat az arcápolási rutin, ha rád van szabva (x)

Téged is zavarnak a szemed alatti karikák? Íme 3 tipp, hogy többé ne kelljen aggódnod miattuk (x)

Téged is zavarnak a szemed alatti karikák? Íme 3 tipp, hogy többé ne kelljen aggódnod miattuk (x)