5 tervező 8 héten át 1 helyen!

2014.november.5.

Cako, Dora Abodi, Hamerli, KarmanJewelry és Rekavago– a magyar designer szcéna öt jeles képviselője december 31-ig vár a Fashion Streeten, a 581 DesignerPopUpStore-ban, a Le Meridien Budapest épületében.

A márkák legújabb őszi-téli kollekcióit képviselő izgalmas darabok – designer ruhák, cipők, táskák, kesztyűk, ékszerek – mellett sok-sok meglepetés és akció várja a látogatókat, akik amellett, hogy megismerhetik a tervezők legújabb kreációit, magukkal az alkotókkal is találkozhatnak.

DORA ABODI az egyik legsikeresebb és legismertebb magyar tervező. Stílusát barokk futurizmusként jellemezhetjük, amelyben múlt és jövő, klasszikus művészet, vallási utalások és high-tech ötvöződik. Ruháit folyamatosan láthatjuk a Vogue és más top divatmagazinok lapjain, ahogy hollywoodi sztárokon is. A pop-up store-ba rengeteg új, eddig nem kapható, izgalmas darab készült az előző kollekciók printjeivel. Fellelhető lesz a Taylor Swift által viselt Twin Unisus top és pulóver számtalan verziója, illetve a kiegészítők között Lady Gaga fülbevalójára is lecsaphatnak vásárlóink.

A REKAVAGO új őszi-téli kollekciójában ahollywoodi dívák szépsége, ereje és a 21. századi divatikonok közvetlensége talál egymásra. A koncepció a valóságban is bizonyított: Debbie Harry, a Blondie énekesnője a Lauren Bacall ihlette borvörös REKAVAGO tűsarkút választotta magának.

A CAKÓ idei őszi-téli kollekcióját Lyonel Feininger kubista festő ihlette. Jellemzői a geometrikus formák, a különleges anyaghasználat, a játék a textúrákkal a szürke különböző árnyalataiban, amit a fehér és olajzöld tör meg. A kollekció összképét lezser, kötöttoversize kardigánok, ruhák lágyítják.

A Karman Jewelry két mini kollekcióval jelentkezik. A LUMIER az art deco stílusjegyeit értelmezi újra: csillogó, glamorous, egyszerre vintage és modern. Újabb vonalat képvisel a printelt motívumokat aranyszínnel és Swarowskival kombináló kollekció. A limitált szériás nyakláncok, karkötők, fülbevalók exkluzív dizájncsomagolásban kerülnek a polcokra.

A HAMERLI kesztyűk több mint 150 éves múltra tekintenek vissza. A 21. századra a design épp olyan fontos tényezővé vált a márka életében, mint a tökéletes kézműves munka. Nemes anyagok, hibátlan szaktudás, szenvedélyes tervezői munka összhangját testesíti meg minden egyes Hamerli darab.

A különleges együttműködés különleges helyszínt érdemel. Ezért a pop-upstore a Le Meridien Budapest épületében kap helyet, ahol a Pos1t1on által tervezett fantasztikus enteriőrt az Edinas paper egyedi installációi teszik még különlegesebbé.

Helyszín: Hotel Le Méridien (Deák Ferenc utca/Fashion Street és Deák tér sarok)

Nyitva tartás:

2014. nov. 3. és december 31. között
H-Sz 10.00-19.00
Decemberben vasárnaponként is, 10-től 17 óráig!

Opening party: november 12-én
Late night shopping: november 13-án 18:00-22.00 óráig

Ez is érdekelhet

Idealizált romantika punk életérzéssel – Martin Wanda fotóssal beszélgettünk

Idealizált romantika punk életérzéssel – Martin Wanda fotóssal beszélgettünk

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp:  Sor kerülhet kényszeres költekezésre, féltékenységre - december 2.

Napi horoszkóp: Sor kerülhet kényszeres költekezésre, féltékenységre - december 2.

Tedd & Ne tedd

Dakota Johnson összetalálkozott Kristen Stewarttal és egy pillanatra helyreállt a világbéke

Dakota Johnson összetalálkozott Kristen Stewarttal és egy pillanatra helyreállt a világbéke