5 trend tarol a divatvilágban!

2010.május.7.

Úgy tűnik, lassan alábbhagy a 80-as évek retro, a divattervezők új inspirációt keresnek. Hogy milyen lesz a ruhák szabása egy év múlva, azt gyakorlatilag lehetetlen megjósolni, viszont az egyértelmű, hogy mit tart a divatvilág trendinek most!

Az biztosnak tűnik, hogy a divatvilágban belátható időn belül azért a vékony, úgynevezett O-ás modellek viszik majd a prímet, de most illik szeretni kerekded lányokat. A Prada őszi-téli kollekciójának bemutatója óta hiába fanyalognak néhányan, most újra a nőiesebb idomokat preferálják, néhányan a kifutón is, de a divatmagazinokban egyértelmű a siker. Crystal Renn, az egyik legismertebb gömbölyded modell sorra köszön vissza az újságok címlapjairól! Most végre igazán jól érezhetik magukat a teltebb lányok, végre a divatvilág is melléjük állt!

daria-200x-d00006D93f1f64cf71549.jpg

4. Csak természetesen!

A topmodellek annyi év csupaszság után idén elhatározták, hogy átszabják a divatot! Daria Werbowy, Kate Moss, sőt Natalia Vodianova is természetes hatásra szavaz, már ha a szeméremszőrzetről van szó. Az időigényes fazonírozás helyett most úgy tűnik, újra divatba jön éppencsak megregulázott szőr, gondoltuk volna mindezt 10 évvel ezelőtt? Akkor azt hittük, soha nem lesz már divatos a hagyományos fazon, erre tessék! A legsikeresebb modellek egymás után mutatják meg magukat csupasz valójukban, ugyanakkor korántsem csupaszon, vajon ez a trendet is elkezdik majd követni mások is?

wixson-200x-d00006D96b9b154a32b62.jpg

3. Semmi hézag!

Akkor, ha van némi hézag a fogaid között, ha eddig szégyelted a kis rést a fogaid között, akkor most ideje szemléletet váltanod! Légy rá büszke, mostantól ez első számú szexepiled! Lara Stone felbukkanása óta, páratlan kincs ez a kis rés, a topmodell többek között ezzel hódította meg a Louis Vuitton, vagy Carine Roitfeldet, a francia Vogue főszerkesztőjét. És ha azt mondod, egy fecske nem csinál nyarat, akkor megsúgjuk, a modellügynökségek valósággal vadásznak az olyan lányokra, akik hasonlóval rendelkeznek. Itt van például Lindsey Wixson, akinek Lara kövezte ki az utat, de ma már a Miu Miu arcaként ismerjük!

2. Gaga mánia

gaga-200x-d00006D97ba5313986649.jpg

Lady Gaga az a divatiparnak, ami egykor Madonna volt, mindenki azt lesi, mikor, miben jelenik meg a különc sztár. Novemberben mi is megnézhetjük testközelből, mi is ennek a kitüntetett rajongásnak az oka, ha klipek nem győztek volna még meg. Lady Gaga Bad Romance című dalának videójával egy csapásra ismertette meg Alexander McQueen nevét olyanokkal is, akik soha nem érdeklődtek a divat iránt, nem véletlenül igyekszik mindenki jóban lenni vele. Giorgio Armani és Miuccia Prada máris keblére ölelte az aktuális kedvencet, hiába Lady Gaga lábai előtt bizony ott hever a divatvilág is!

1. Lájkolják!

facebook-200x-d00006D942f9abcf9c09c.jpg

Igen, a Twitter és Facebook nem csak a te életedet változtatta meg, a divatházak, divattervezők is a szerelmesei. Márt akkor tudtuk ezt, amikor az olasz Vogue-ban Twitter-divatanyag készült és a népszerűsége azóta még nagyobb, Stefano Gabbana soha nem állja meg, hogy ki ne kotyogja a fotózások részleteit a Twitteren, a Louis Vuitton rajongói a Facebookon élőben nézhetik meg a show-kat. Valamirevaló divatház manapság nincs meg Facebookos profil nélkül és egymást licitálják túl, hogy kényeztessék rajongóikat exkluzív hírekkel, tartalmakkal. Te követed őket?

Ez is érdekelhet

Ezért élveznek el a nők gyakrabban álmukban - tudományos oka van

Ezért élveznek el a nők gyakrabban álmukban - tudományos oka van

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói