50 felett is egy dögös bombázó a Pepsi klasszikus reklámarca

2014.február.26.

Már nem is lepődünk meg rajta, hogy újabb és újabb legendás modellek bukkannak fel és lélegzetelállító formával kápráztatnak el minket.

50 felett is egy dögös bombázó a Pepsi klasszikus reklámarca
Fotó: Galore/JacobDekat

Christie Brinkley például 60 évesen is csúcsformában van, ugyanez elmondható a 40-es éveiket taposó szupermodell-generáció tagjairól is, akiken úgy tűnik, nem nagyon fog az idő. Az ötvenes modellek sem vallanak szégyent, itt van például Carol Alt, aki 53 évesen is egy dögös bombázó.

Az egykori szupermodell azon kevés amerikai szépségek közé tartozik, akiknek sikerült az európai divatházakat is meghódítaniuk. Carol Alt a 80-as években az akkoriban igazán virágkorát élő olasz divat kedvence volt, de Párizsban is legalább ennyire imádták. Halmozta is a kampányokat és a címlapokat. Olaszországban annyira sikeres volt, hogy filmes karrierjét is itt kezdte, és az olasz filmgyártás igazi sztárjának számított a 80-as, 90-es években. Amerikában a Howard Sternről szóló Intim részekkel lett igazán ismert színésznőként. Ő volt egyébként a Diet Pepsi első hivatalos reklámarca is. Carol Alt aztán televíziós karriert futott be, két könyvet írt és az egészséges táplálkozás/életmód egyik legnépszerűbb nagykövete Amerikában.

A legendás szépség vonzerejéből mit sem veszített az idő múlásával, olyannyira, hogy 5 éve, 48 évesen úgy érezte, hogy annyira jól érzi magát a bőrében, hogy hajlandó levetkőzni a Playboy magazinnak is. Az elmúlt években sem változott túl sokat, a Galore magazin most címlapra tette, és Jacob Dekat fotóin éppolyan dögös, mint a 80-as években volt, sőt!

A vele készült interjúban kicsit kritizálta az új nemzedéket, de elmondta, hogy Karlie Kloss annyira tökéletes, hogy bármikor elfogadná a testét. Nos, szerintünk a cuki Karlie is beleegyezne, ha 53 évesen olyan formában lenne, mint Carol Alt. Mi biztosan!

Carol Alt
Carol Alt

Ez is érdekelhet

Legjobb filmek a hideg őszi estékre

Legjobb filmek a hideg őszi estékre

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján

Divathírek

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla