59 évesen döbbenetes formában a sztármodell!

2013.május.27.

A Social Life magazin címlapján pózol idén májusban a szőke Chrsitie Brinkley. A legendás sztármodell idén karrierjén 40. évfordulóját ünnepli. Igen, a 40-ediket! Még ennél is hihetetlenebb, hogy milyen formában van 59 évesen!

Glamour szerkesztőség
Fotó: SocialLife

Christie Brinkley-t egy amerikai fényképész, Errol Sawyer fedezte fel egy párizsi postahivatalban 1973-ban. Az első képeit is ez a fotós készítette, majd bemutatta az Elite Model Management ügynökségnek. "Én az az igazi kaliforniai szörfös csaj voltam. Soha nem néztem úgy ki, mint egy modell"-nyilatkozta később Christie Brinkley.

Miután visszatért Kaliforniába beindult a karrierje. Többször szerepelt a GLAMOUR címlapján, 25 éves szerződést kötött a CoverGirl kozmetikai céggel ami azóta is egyedülálló rekord. Három egymást követő alkalommal szerepelt a Sports Illustrated magazin Swimsuit Issue különkiadásának címlapján.

Helyet kapott a Sport Illustrated naptárában is és ezenkívül 2 saját, exkluzív naptárat is megjelentetett, aminek páratlan sikere volt.

A 3 gyermekes anyuka karrierje során körülbelül 500 magazin címlapján tündökölhetett, többek között a Vogue, Newsweek, Rolling Stone, Harper`s Bazar, a már említett GLAMOUR, és legnagyobb példányban eladott számában LIFE magazin borítóján is ő tündökölt. Olyan cégekkel volt szerződése, mint a Chanel, MasterCard, Coca-Cola Light, Max Factor, Nissan vagy a Nu Skin.

Christie Brinkley a mozirajongók számára is ismerős lehet, hiszen Chavy Chase oldalán szerepelt a Családi vakáció című vígjátékban és annak folytatásában is. Emellett egykori férje, Billy Joel révén még a zeneiparba is belekóstolt. Manapság a kertészkedéssel üti el a hétköznapjait, gyakran látni kedvenc jégkorongcsapatának meccsein. A most 59 éves legendás szépség azonban közel sem vonult vissza, ahogy a legfrissebb fotói bizonyítják, nincs is miért!

Ez is érdekelhet

Jennifer Aniston szerint egy egész generáció tartja sértőnek a Jóbarátokat

Jennifer Aniston szerint egy egész generáció tartja sértőnek a Jóbarátokat

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói