Exkluzív divatanyag a 80-as évek stílusára hangolva

2021.július.21.

A Csillag Zsuzsi márka 2015-ban indult útnak és extrém kötött pulcsik, különleges fonalak, lézervágott ruhák, illetve festményekből született anyagok jellemzik az eddigi kollekcióit.

Legújabb anyaguk munkacíme „egy hét CsZs-ben”.

Forgatókönyvük szerint Fanni egy egész hetet Budapesten töltött és ők csak a hotel szoba mókás pillanatit kapták lencsevégre. Amikor a komolyság és a díva háttérbe szorul és nyugalmasan készülődünk hajcsavarókkal, vagy zugban csokit majszolunk, esetleg nincs mit felvennünk...

Ilyesmi sorozattal készültek, mindezt kicsit a 80-as évek stílusára hangolva.

Az editorialhoz különböző kapszula kollekciókból válogattak, mintha egy újságból kiszakított divatanyagba futnánk bele. Bemutatkozik selymes lézervágott overáljuk több árnyalatban és élethelyzetben, áttetsző kötött ruhák, topok és egy – egy saját festmény alapján készült ruha is szerepet kap a hét történetében.

Érdekessége a sorozatnak, hogy rengeteg egyéb magyar márka is szerepel benne @gabriellaveszpremi @vengrubag @hodlik_anna_bag @kes.ha_kesseruandrea @ilyesjulidesigner@tiadesignekszer @verokadri_silkdesigner, üdvözítő példát mutatva a tervezők közötti összefogásra.

Ez is érdekelhet

8 szexpóz, ha valami igazán intimre vágysz

8 szexpóz, ha valami igazán intimre vágysz

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói