A 14 éves Dalma az új magyar modellreménység

2013.október.22.

Az Elite Model Look Hungary már sok sikeres modellt adott a hazai divatéletnek, és reméljük, hogy a legújabb győztes, a mindössze 14 éves, kerepesi lány, Dalma tovább viszi a hagyományt, és a nemzetközi divatvilágban is sok örömet szerez majd nekünk.

Báczay Dalma
Fotó: VMModel

Nem minden alap nélkül reménykedünk ebben, hiszen az Elite Model Look Hungary 2013-as győztese a kifejezetten erős döntő mezőnyéből is kitűnt. Nem csak a hazai eseményt szervező VM Model ügynökei találták őt a legígéretesebbnek a modellverseny idei indulói közül, de a végső győztesről döntő párizsi Elite modellügynökség Budapestre látogató szakemberei is azonnal lecsaptak rá. Baczay Dalma első igazi megmérettetése az Elite Model Look novemberi, shenzeni világdöntője lesz, az első interjúján azonban már sikeresen túlesett, éppen mi faggathattuk!

Az eredményhirdetés után szinte még szusszanni sem jutott ideje Dalmának, amikor máris megkértük, hogy válaszoljon néhány kérdésünkre. Rögtön meg is állapíthattuk, hogy nem csak az adottságai tökéletesek, de rendkívül jól kezeli a váratlan helyzeteket is. Alig 10 perce nyert meg egy modellversenyt, ami megváltoztatja majd az egész életét, mégis nyugodtan, mosolygósan beszégetett velünk. "A barátaimmal bowlingoztam, amikor Bálint (a VM Model vezetője) odalépett hozzám és megkérdezte, hogy nem lenne-e kedvem modellkedni. Már korábban is voltak megkeresések, így nem volt meglepő, de úgy gondoltam, ideje kipróbálnom magam" - mesélte a felfedezéséről a szőkeség.

Báczay Dalma
Fotó: VMModel

Megtudtuk, hogy a mindössze 14 éves Dalma éppen most jár nyolcadikba, így most a továbbtanulás is aktívan foglalkoztatja. Meg is kérdeztük, nem érzi-e, hogy túl sok lesz együtt a gimi és modellkarrier, de a fiatal szépség nem jött zavarba: "el kell gondolkodni rajta, hogy esetleg egy olyan gimnáziumot válasszak majd, ahol már előfordult hasonló, hiszen elképzelhető, hogy magántanulóként folytatom majd" - mondta Dalma.

A Elite Model Look Hungary 2013-as győztese elárulta nekünk, hogy szabadidejében lovagolni szeret és fotózni. A fotózásban egyre inkább próbálja fejleszteni magát és elsősorban a táj fotózása érdekli. A sportok közül a lovaglás mellett a futást kedveli a leginkább, legfőképpen azért, mert futás tökéletesen meg tudja nyugtatni.

Nos, lehet, hogy mostanában többször látják majd Kerepes környékén futni, mivel izgalmakból kijut majd az elkövetkezőkben, hiszen a világdöntőtől már csak pár hét választja el! Reméljük, nagyon szép sikereket ér majd el, Dalmának minden adottsága megvan hozzá.

Ez is érdekelhet

Sharon Stone halálos fenyegetést kapott, pedig csak jót akart

Sharon Stone halálos fenyegetést kapott, pedig csak jót akart

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói