A balhés rocksztár a vagány párok kedvenc márkájának tervez

2012.március.30.

Új sorozatunkban olyan márkákat fogunk bemutatni nektek, melyek külföldön rendkívül sikeresek, hazánkban viszont nem kaphatók. Vagy mégis?

A szemfülesebbek már régóta interneten rendelik meg szeretett márkáikat, mi pedig elsőként az újabban Kate Moss exével, Pete Dohertyvel reklámozott The Kooples márkáról rántjuk le a leplet.

Szinte hihetetlen, de a manapság igencsak menő divatcéget mindössze négy éve alapították. A The Kooples hihetetlen sikertörténetében tehát nem a nagy szakmai múlt és tapasztalat, hanem a fiatalos lendület játszotta a főszerepet. Kicsit meglepő az is, hogy a laza, elegáns, kicsit rockos, de az angol divat hagyományaiból kiinduló, és azt XXI. századi köntösbe csomagoló márka valójában francia fiatalok fejéből pattant ki.

A sportos, és a hagyományos utcai viselet is megtalálható a The Kooples kínálatában. Sőt, immár az angol zenei élet fenegyerekének Pete Dohertynek a kreációi is. A kollekció fő jegyei az énekes laza rock n roll stílusát tükrözik: a ballonkabátok, kalapok, mellények és a rá jellemző, elmaradhatatlan nadrágtartók, a darabok ára 150 és 300 euró között mozog.

A The Kooples fiatal márka, mégis figyelemreméltó kínálatot biztosít vásárlói számára. Mind a női és férfi részlegen a fürdőruháktól kezdve a cipőkön át a zakókig minden elérhető, más-más színben és fazonban.

A ruhák sikeréhez persze kellett egy nagyon szimpatikus kampány is, amely elég figyelemfelkeltő, és elég szerethető volt ahhoz, hogy a fiatalok érdeklődni kezdjenek a márka iránt. A The Kooples ötlete nagyon egyszerű volt, fiatal párokat fotóztak le a kampány számára (természetesen a tetőtől-talpig The Kooples ruhákban), majd mindössze a nevüket írták a képek alá, illetve, hogy mióta járnak együtt.

A márka mostanában aktívan terjeszkedik, és bár Magyarországon még egy darabig biztosan várnunk kell rá, de szerencsére internet akár mi is hozzájuthatunk egy-egy tuti darabhoz! Szemezgess a márka honlapján.

Ez is érdekelhet

Te is házi kedvenced nevét használod jelszóként? Mutatjuk, hogyan hozz létre igazán biztonságos jelszót

Te is házi kedvenced nevét használod jelszóként? Mutatjuk, hogyan hozz létre igazán biztonságos jelszót

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: a Kos új embereket ismer meg, az Ikreket csalódás érheti

Napi horoszkóp: a Kos új embereket ismer meg, az Ikreket csalódás érheti

Divathírek

Ismét itt az aranyláz - ezek a legdivatosabb ékszerek most

Ismét itt az aranyláz - ezek a legdivatosabb ékszerek most