A Calzedonia 2012-es fürdőruha-kollekciója

2012.február.7.

Mindenki előtt láthattuk a Calzedonia új kollekcióját, mert Veronában jártunk, a Calzedonia Birodalom főhadiszállásán. Több mint 200 félét terveztek az új szezonra, így mindenki talál majd olyan trendet és stílust képviselő darabot, amelyet imádni fog.


A strandviseletben trendet diktáló cég jelenleg 17 üzlettel rendelkezik Magyarországon, így remélhetőleg sokaknak elérhető ez a márka, ami egy csapásra eltűnteti a kobakodból a mit is vegyek fel a strandra dilemmát. Hogy mik lesznek a trendek? Megkérdeztük Nyester Ágit, aki a cégcsoport magyarországi vezetője, hogy foglalja össze nekünk az új szezon fürdőruhadivatját:

Ez már a 2012-es Calzedonia fürdőruhadivat
Ez már a 2012-es Calzedonia fürdőruhadivat

Fontos, hogy ugyanazokat a trendeket követheted fürdőruhában és bikiniben, mint amit a ruhákban. Miután remélhetőleg sok időt töltünk majd a strandokon a nyár folyamán, elvárható, hogy a saját stílusában mindenki megtalálhassa a neki tetszőt, és ne kelljen a kötelező trendet követnie. A fürdőruha ma már nem csak egy letudnivaló ruhadarab, amiből kell egy, mindegy milyen! A Calzedoniában nagyon széles a választék, éppen azért, hogy mindenki megtalálja a saját stílusának megfelelő darabot.

Nagyon erős trend az állatminta színesben, az afrikai stílus, a 80-as évek erős színei arannyal, az úgynevezett underwater stílus, ami azúrkéket, türkizkéket, vizes hatású anyagokat takar. Nagy újdonság a frissítő mentaszín, a citrom színe, a fukszia és a narancs pasztellben, és imádom a csíkmentes barnulás tematikánkat is, ami pántnélküli csíktopokat takar, ez a szezon egyik nagy slágere lesz.

Megnézhettük a kollekciót bemutató showroomot és a divatbemutatót is, és mi tagadás, tényleg nehéz volt memorizálni a sok-sok újdonságot, stílust, szabásvonalat. Voltak aszimmetrikus felsőrészek, görög istennőket idéző, húzott részletekkel díszített egyrészesek, lézerlyuggatott csodák, fregoli (kifordítható) bikinik és persze az alakformáló darabokat is jó alaposan megvizsgáltuk.

Ne feledd, hogy ha beviszed a régi fürdőruhádat, és leadod az üzletben, akkor 1000 forint értékben levásárolhatod. Hangszigetelő habot gyártanak majd belőle, így nem kerül a kukába, neked meg egy ezressel olcsóbb lesz az új, trendi bikinid.

Kukkantsd be velünk a világ egyik legtrendibb divatcégének veronai kulisszái mögé! Kattints a képgalériára, amelyben Maróy Krisztina, a GLAMOUR főszerkesztője avat be a részletekbe!

Kapcsolódó:

Videó: Palvin Barbara bikinis fotózása a Calzedoniával
a href="http://glamouronline.hu/sztarhirek/palvin-barbara-mar-bikiniben-elvezi-a-nyarat-4100">Palvin Barbara már bikiniben élvezi a nyarat

Itt a legújabb Calzedonia bikinik és fürdőruhák - 2011

A Calzedonia 2012-es fürdőruha-kollekciója Ez már a 2012-es Calzedonia fürdőruhadivat

Ez is érdekelhet

5 tény, ami igaz a hosszú és boldog párkapcsolatokra

5 tény, ami igaz a hosszú és boldog párkapcsolatokra

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Sztárhírek

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő