A Deichmann idén különleges élménnyel várja a Sziget látogatóit

2018.július.31.

A Deichmann idén különleges élménnyel várja a Sziget látogatóit. Magyarország legnagyobb cipőkereskedelmi hálózata egy kétszin-tes lounge területet alakít ki a Sziget területén, amely több funkciót is betölt majd. Egyrészt a helyszíni Deichmann üzletben többfajta kényelmes cipőből is választhatnak a látogatók, amire a helyszínen egyedi dekorációt is készíthetnek. Másrészt a Deichmann közössé-gi teret is biztosít a fesztiválozók számára.

A Deichmann lounge augusztus 6-tól várja a látogatókat, minden nap 10:00 és 22:00 óra között. A kétszintes standon és mellette több érde-kességgel is várják a látogatókat. A Deichmann egyedülálló módon egy üzletet telepít ki a Szigetre, ahol több kényelmes, praktikus darab is megvásárolható lesz. Így például, ha nagyon meleg lenne, akkor strand-papucsot, esőben pedig akár gumicsizmát is beszerezhetnek a látoga-tók. Emellett azokat, akik itt vásárolnak cipőt, a Deichmann megvendé-geli egy zöld színű, vodkás jégkásával is.

A Deichmann arról is gondoskodik, hogy ezeket a cipőket egyedivé va-rázsolhassák, hiszen a standnál szervezett dizájn workshop keretében minden nap délután 13:00 és 19:00 között bárki saját díszítést készíthet cipőjére. A mintákról, a színekről és a festékszórókról a Deichmann gondoskodik, így bárki kidekorálhatja cipőjét a kedvenc motívumával, legyen az akár unikornis, flamingó, ananász vagy űrhajó.

Az épület előtti területen kényelmes fotelek várják majd a pihenni vágyó-kat, az emeleten található fedett bárban pedig egy ital mellett pedig akár a mobileszközeiket is feltölthetik és egy szabadon használható WiFi hálózat is rendelkezésükre áll majd.

A Deichmann azonban, nemcsak a Szigeten biztosít majd praktikus láb-beliket, de a Szigetre való felkészülésben is segít, és olyan trendi cipő-ket és kiegészítőket kínál fesztiválkollekciójában, amelyekkel biztosan mindenki kitűnhet a tömegből. A női cipők között továbbra is dominálnak az espadrillesek, szandálok és papucsok, míg a tornacipők a női és férfi fesztiválkollekciónak is egyaránt alapdarabjai. Ne feledkezzünk meg azonban a gumicsizmákról sem, amelyek egy-egy esős napon tesznek jó szolgálatot.
Az espadrillek könnyű, textil felsőrésze és a kétrétegű talpa nem csupán a trendi megjelenésről gondoskodik, de az extra kényelmes viseletről is a hosszú bulik idején. Az egyszerű, pasztell színű modellek kontrasztja-ként jelennek meg a feltűnőbb variációk metál árnyalatokban, valamint virágos díszítésekkel és masnis rátétekkel.

6 koncert, amit nem szabad kihagynod a Szigeten az A38 sátorban

6 koncert, amit nem szabad kihagynod a Szigeten az A38 sátorban

A szandálokat idén nyáron flitterekkel, kövecskékkel és látható varrá-sokkal díszítik és ez a tarkaság kölcsönöz nekik egy kis hippi beütést. Pasztell színek feltűnő mintákkal kombinálva – ez a bohém stílusú lapos szandálok trendje, amelyek a szabadtéri bulikban is kényelmes viseletet biztosítanak.

A feszitálokról nem maradhatnak le a sneakerek sem, amelyek sokszí-nűségéről különböző stílusok gondoskodnak: lehet retro vagy futuriszti-kus, sportos vagy elegáns, metál árnyalatú vagy egyszerű fehér, egy-szóval mindenki talál kedvére valót. A virágos nyomatok trendje itt is hódít. A világos modellek virágos mintával minden ruhát trendi nyári vi-seletté varázsolnak. Ezzel szemben a sötétebb, sportos modellekkel a streetstyle megjelenés hat még vagányabbnak.

Ez is érdekelhet

Hihetetlen: ezek a színészlegendák végül kimaradtak a Harry Potter-filmekből

Hihetetlen: ezek a színészlegendák végül kimaradtak a Harry Potter-filmekből

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: ne reménykedj békés hétvégében, ha ezt teszed - november 27. szombat

Napi horoszkóp: ne reménykedj békés hétvégében, ha ezt teszed - november 27. szombat

Sztárhírek

Ezért viseli II. Erzsébet királynő ilyen gyakran ezt nagyon feltűnő színt

Ezért viseli II. Erzsébet királynő ilyen gyakran ezt nagyon feltűnő színt