18+

Felnőtt tartalom

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!

A gyönyörű brazil színésznő lett az Intimissimi új arca

2020.január.31.

Bruna Marquezine az Intimissimi Valentin napi kampányának arcaként mutatkozik be, mint az olasz fehérnemű márka új arca.

A brazil szépség nem csak a divat világában ismert név, de az amerikai Vouge 2019-ben a top 14 nemzetközi színésze között emlegette, így nem véletlen tehát, hogy az Intimissimi is hamar felfigyelt rá. Bájának és eleganciájának köszönhetően Bruna Marquezine személye tökéletes illik a Valentin napi kollekció különlegességeihez is: gyönyörű, áttetsző darabok, melyek rendkívül nőiesek. Bruna Reis Maia (született: 1995. augusztus 4., Rio de Janeiro), azaz ismertebb nevén Bruna Marquezine már több mint 15 éve jelentős szerepet tölt be a filmek és a sorozatok világában. Karrierjét gyerekmodellként kezdte, 5 évesen, ám színésznői karrierje 2003-ban kezdődött, a brazil szappanopera, a Mulheres Apaixonadas egyik szereplőjeként.

A vörös szőnyeges események közkedvelt alakja, de a számos nemzetközi rendezvény közül is kiemelendő a párizsi Fashion Week, illetve a Velencei Nemzetközi Filmfesztivál Marquezine influencerként is ismert, hiszen több mint 37 millióan követik mindennapjait az Instagramon is (@brunamarquezine). Nemzetközi ismertségét nemes ügyek segítésére is használja: az IKMR (I Know My Rights) nagykövete, mely humanitárius szervezet menekült családokat támogat Brazíliában.

Ez is érdekelhet

Selena Gomez elhozta a tavaszi körömtrendek legmenőbb verzióját

Selena Gomez elhozta a tavaszi körömtrendek legmenőbb verzióját

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói