A Harry Potter zokni adventi naptárnál zseniálisabb ajándék nincs karácsony előtt

2017.november.8.

Mi imádjuk a karácsonyi időszakot, a készülődést, a sütisütést, az ajándékvadászatot, a csomagolást - vagyis mindent, ami együtt jár a karácsonnyal.

Imádjuk az adventi kalendáriumokat, milyen szuper dolog naponta bontogatni az apróságokat! Jó, jó mostanában pláne az olyan adventi naptárakért rajongunk, ami minden nap valami szépítő terméket rejt, ezért szeretjük a The Body Shop adventi kincsesládáját, ha ránk hallgattok, akkor idén meglepitek magatokat vele! Idén azonban mi nagyon, sőt NAGYON szeretnénk egy Harry Potter adventi naptárat, amit a Target online shopjából néztünk ki.

Harry Potter zoknik a Target adventi naptárában

Olvastad már? 7 örökérvényű igazság a Harry Potter és a Bölcsek kövéből

Egyszerűen zseniális, igaz, a szokásos 24 helyett csak 12 darab ajándékot rejt, és azok is csupán egyfélék, hiszen mindegyik zokni. Na jó, de nézd meg, hogy milyen zseniálisan néznek ki! Az egyetlen probléma, hogy ugyan egyáltalán nem drága, hiszen 15 fontba kerül egy ilyen szuper Harry Potter kincs, viszont jelenleg elkapkodták, de a Target ígéri, hogy még kapható lesz karácsonyig, úgyhogy mindenki tudja a dolgát!

Harry Potter zoknik

Ez is érdekelhet

Honnan tudhatjuk, hogy jók vagyunk-e az ágyban?

Honnan tudhatjuk, hogy jók vagyunk-e az ágyban?

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói