A lány, aki könnyen jut el a csúcsra

2011.november.28.

A 27 éves topmodellnek nem kell különösebb erőfeszítéseket tennie ahhoz, hogy a legnépszerűbb modellek közé verekedje magát.

Az olasz Bianca Balti 20 éves korában robbant be, tökéletes alakja, és elképesztő erotikus kisugárzása miatt egy csapásra a kifutók kedvence lett. Egy év sem telt el, és máris a Victorias Secret modelljei között találta magát.

A barna hajú szépség a Missoni, a Paco Rabbanne, a Mango, vagy éppen a Guerlain arcaként lett ismert. Miközben a divatvilágban remekül mentek a dolgai, belekóstolt a filmezésbe is, a Go Go Tales című olasz filmben nem meglepő módon táncosnőt alakított. Ezt követően férjhez ment, és a szülési szabadságára sem kellett sokáig várni.

Bianca Balti másfél év kihagyás (persze egy-két fotózás belefért ekkor is) után tért vissza, de mintha egy percet sem hagyott volna ki, 2009-ben a francia Playboy címlapján varázsolta el a férfiakat. Hogy az idén 27 éves szépség nagy dobásra készül, azt már sejthettük, amikor a Dolce & Gabbana 2012-es tavasz-nyári show-ját nyitotta. Szinte meg sem lepődtünk, amikor kiderült, hogy ő lesz a reklámarca a márkának, sőt a legújabb ékszerkollekcióhoz is ő pózolt.

Kattints a képre és nézd meg Bianca Balti emlékezetes munkáit!

galeria"); return false;" href="/galeria/1154">

A héten landolt a H&M fehérneműkampánya, amellyel Heather Marks oldalán szerepel, de nem fogyott ki a szenzációs hírekből, hiszen most szivárogtatták ki, hogy a LOréal exkluzív szerződést kötött vele, így a jövőben három termék arcaként is láthatjuk majd a modellt. Baltiról a cégnél egyből áradoztak is egy sort, de nem csoda, hiszen ahelyett, hogy így közelebb a 30-hoz, mint a 20-hoz a visszavonuláson gondolkodna, újra a csúcsra jutott újból, és még ki tudja, mi mindenre viheti?

Ez is érdekelhet

Ismét díjazott lett a magyar csokoládémanufaktúra a gasztronómiai Oscaron

Ismét díjazott lett a magyar csokoládémanufaktúra a gasztronómiai Oscaron

Tedd & Ne tedd

Rihanna ismét stílust váltott, ezúttal a kényelemre szavaz, amióta anya lett

Rihanna ismét stílust váltott, ezúttal a kényelemre szavaz, amióta anya lett

Sztárhírek

Olivia Newton-John, a Grease sztárja elhunyt - Legjobb pillanataira emlékezünk

Olivia Newton-John, a Grease sztárja elhunyt - Legjobb pillanataira emlékezünk