A legcukibb és legvagányabb divatkampányt idén a magyar Ykra márka készítette

2019.szeptember.10.

A magyar Ykra márka fantasztikusan ötvözi a nosztalgiát a dizájnnal és praktikummal, ez idáig sem volt kérdés. A táskákat és kiegészítőket készítő márka idén már a nyolcadik szülinapját ünnepli. Ezt és az új HIKERS TALE névre keresztelt kollekciót pedig egy igazán különleges kampánnyal vezetik be.

Az Ykra összefogott a MOME animáció szakos növendékei által alapított PIROS animációs stúdióval, akik egy szuper kisfilmet készítettek. Az idén 50 éves Kaláka híres Laknak-e nálatok állatok című dalára készült rajzfilmben egyszerre elevenedik meg a híres magyar animáció hagyománya, például a Jankovics Marcell János vitéze, és közben a The Beatles Yellow Submarine-je is hatása is érezhető. (videó lejjebb)

A filmben természetesen megjelenik az Ykra alapítását is ihlető túrázás szeretete, illetve az új kollekciót díszítő motívumok.

Az új HIKERS TALE darabok most is a természetet, a természetjárást ünneplik. Először használtak fekete bőrt a kollekciójukhoz, és így jöttek létre a fekete-fehér nosztalgikusan vagány, vagányan nosztalgikus darabok.

A márka célja, hogy a túrázást, a természetjárást népszerűsítse, és kimozdítsa az embereket a városból és motiválja őket arra, hogy egy természetközelibb és kiegyensúlyozott életet éljenek. Szóval, irány az Ykra weboldala, aztán pedig kirándulni!

Ez is érdekelhet

A 15+1 legjobb karácsonyi film, amitől egyből ünnepi hangulatod lesz

A 15+1 legjobb karácsonyi film, amitől egyből ünnepi hangulatod lesz

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp:  Sor kerülhet kényszeres költekezésre, féltékenységre - december 2.

Napi horoszkóp: Sor kerülhet kényszeres költekezésre, féltékenységre - december 2.

Tedd & Ne tedd

Dakota Johnson összetalálkozott Kristen Stewarttal és egy pillanatra helyreállt a világbéke

Dakota Johnson összetalálkozott Kristen Stewarttal és egy pillanatra helyreállt a világbéke