A Louis Vuitton a maszkok Rolls Royce-ával védekezne 300 ezer forintért!

2020.szeptember.12.

A koronavírus-járvány kezdetén még komoly felháborodást váltott ki, hogy amikor szinte lehetetlen volt beszerezni, akadtak olyanok, akik nyerészkedni akartak a maszkokon, és méregdrágán kínálták a őket. Éles ellentétben állt ez azzal, hogy mások viszont a bezártság idején a felszabaduló szabadidejükben otthon DIY módszerekkel, megmaradt anyagokból másoknak, rászorulóknak gyártottak maszkokat, ingyen.

Éppen a második hullám kellős közepén, amikor újra elképesztően fontos lenne, hogy mindenki a nyilvános tereken, boltokban, tömegközlekedési eszközökön viseljen maszkot, nyugodtan kijelenthetjük, hogy a vírus elleni védekezés nem olcsó, hiszen a legegyszerűbb, csupán egyszer használható sebészeti maszk ára is lassacskán 400 forint körül van. Jelen pillanatban készlethiány nincs, innen, az egyszerhasználatos daraboktól felfelé óriási a kínálat a maszkokból.

Fekete maszkot keresel? Mutatjuk, hol szerezheted be

Fekete maszkot keresel? Mutatjuk, hol szerezheted be

Természetesen felmerült az igény, hogy mivel mindennapos kiegészítővé vált mostanra, ezért különféle dizájnos darabok közül lehessen választani. Aki divatozni szeretne, lényegében bármilyen szetthez, stílushoz lehet találhat maszkot. Természetesen a luxusipar is gondol a híveire, és születtek már igazi luxusmaszkok is, de a Louis Vuitton most emelte a tétet. A 2021-es cruise kollekciójában már olyan pleximaszkot kínál a vírus elleni védekezéshez, amit nem kevesebb, mint 961 dollárért, csaknem 300 ezer forintért kínálnak. Az október 30-ától elérhető termék a márka szerint egyszerre szemet gyönyörködtető, stílusos és meg is véd.

Nos, hogy felháborító, vagy menő a Louis Vuitton méregdrága pleximaszkja, azt már ki-ki döntse el maga. Aligha lehet kétségünk afelől, hogy lesz, aki boldogan fog áldozni rá.

via Vainty Fair

Ez is érdekelhet

Legjobb filmek a hideg őszi estékre

Legjobb filmek a hideg őszi estékre

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján

Divathírek

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla