A magyar divatszcéna együtt ünnepelte a Use Unused és az Anda új kollekcióit

2016.november.7.

A hétvégén egy mini divathétre került sor a budapesti Tesla kult épületében a mindig vérprofi BigBag Pr szervezésében és a Rexona támogatásával. A november 5-i Fashion Week Budapesten a szakma krémje és a magyar divatszcéna legismertebb alakjai jelentek meg a Use Unused illetve az Anda rendkívül exkluzív bemutatóin.

fashion week budapest, use unused, anda, anda emilia, interju, instagram divatanyag, tavasz nyár
Fotó: Vágó Csaba

A két igencsak népszerű magyar divatmárka az aktuális ősz-téli kollekciójuk mellett természetesen bemutatták a soron következő, 2017-es tavasz-nyári darabjaikat is. Ha szeretnéd visszanézni a show-kat, akkor kattints a GLAMOUR vagy a Fashion Week Budapest Facebook-oldalára, ahol megtalálod az élő közvetítéseket.

Mindkét divatmárka tervezőivel készítettünk exkluzív Live interjút is, melyeket szintén megtekinthetsz akár itt is.

A Use Unused két tervezője, Tóth András és Godena-Juhász Attila a tavaszi kollekciójuk létrejöttéről meséltek, melyhez ezúttal a magyar cigány kultúra szolgált inspiráció forrásként, és a rendkívül életvidám roma életstílust a magyar márkától megszokott módon, letisztult, modern és roppant sikkes formában kapjuk vissza. Hallgasd meg az interjúnkat:

Anda Emília 2017-es tavasz-nyári kollekcióját a graffitik világa, az underground szubkultúrák, a grunge ihlette, amit a legjobban talán J. M. Basquiat New York-i festőművész tudott visszaadni. A mindössze 28 évesen elhunyt graffiti művész lázadó, extravagáns alkotásai köszönnek vissza az Anda kreációkon, amelyeknek fő karakterét a decens lezserség és az elegancia kontrasztja adja. A divattervező az alábbi videóban beszél bővebben a kollekciójáról:

Ahogyan azt már megszokhattad, a GLAMOUR magazin szerkesztői ezúttal is valami extrával készültek, és a közösségi oldalak rajongóinak exkluzív backstage, illetve Instagramos divatanyagakkal kedveskedtek. A stylingért ezúttal is Pintér Judit felelt, a fotókat pedig Vágó Csaba készítette.

Ez is érdekelhet

Napi horoszkóp: Váratlan meglepetés érhet - január 29.

Napi horoszkóp: Váratlan meglepetés érhet - január 29.

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói