A New York-i divathét 5 legfontosabb momentuma

Ebben az évben több fontos divatház is lemondta a New York Fashion Weeken való részvételt, azért mégis voltak olyan bemutatók, melyeket érdemes megemlíteni. Mielőtt gyorsan átgaloppoznánk a divathónap következő helyszínére, Londonba, fontos kiemelni néhány olyan momentumot, melyekre érdemes visszaemlékeznünk.

Írtunk róla, hogy Philipp Plein robotot küldött a kifutóra, hogy Calvin Klein popcornnal hintette be a kifutóját, és egy mini drag queen is fellépett a Gypsy Sport bemutatóján, ám ezeken kívül sok érdekes dolog történt még a Nagy Almában ezen a héten.

A 90-es évek reneszánsza visszahozta a topmodellek által tökélyre fejlesztett kecses forgást a kifutóra. Cindy Crawford igazán büszke lehet a lányára, Kaia Gerber ugyanis tökéletesen hozta a modellek aranykorából ismerős mozdulatot az Anna Sui bemutatón. A Brandon Maxwell show-n is láthattunk hasonló pörgést, ami annak a jele, hogy talán vége a modellek gépies vonulásának!

Marc Jacobs kifutó
Marc Jacobs kifutó

Láttad már? Alexander Wang zseniális Mátrix-kollekciója téged is le fog nyűgözni

A nők egyetemes jogaiért zajló mozgalmak egyre nagyobb teret kapnak a közéletben, így természetesen a divatvilágot sem kerülik el ezek a kezdeményezések. Tom Ford "Pussy Power" felratú táskákat küldött a kifutóra, Prabal Gurung feminista plakátokkal tapétázta ki a backstage-et, majd modelljei karjukat összefűzve vonultak ki a fináléra.

Tom Ford kifutó
Tom Ford kifutó

A különbőzőnek lenni nagyon trendi mostanában, a kifutókon sokféle modell megjelenik, a plus size az idősebb korosztály egyaránt. A Chromat azonban új szintre emelte a diverzitás kérdését. A különböző alkatú és korú modellek között szerepelt Viktoria Modesta zeneszerző, akinek egyik lábát amputálták, így protézis segítségével sétált a kifutón. Ericka Hart is emlékezetes marad a közönség számára, Ő ugyanis leküzdötte a mellrákot, a harcban azonban mindkét mellét elveszítette, de ennek ellenére hegjeit büszkén vállalva lépdelt a színpadon.

Chromat kifutó
Chromat kifutó

Christian Siriano 10 éves munkásságát egy fantasztikus bemutatóval ünnepelte. A csodás kollekció igazi vörös szőnyegre illő estélyi ruhákból állt, a modellek között pedig feltűnt Selma Blair és Danielle Brooks valamint a tervező testvére is.

Nézzétek meg hogyan látta Anna Wintour a New York-i divathét történéseit:

Ez is érdekelhet

Zendaya elárulta, hogy mit szeret Tom Holland-ben és olvadozunk

Zendaya elárulta, hogy mit szeret Tom Holland-ben és olvadozunk

G-Test

Az apácák körében tényleg gyakoribb a mellrák?

Az apácák körében tényleg gyakoribb a mellrák?

GLAMOUR-napok reloaded 2021

A GLAMOUR-napok applikációban már elérheted a GLAMOUR-napok Reloaded kuponokat!

A GLAMOUR-napok applikációban már elérheted a GLAMOUR-napok Reloaded kuponokat!