A New York-i divathét sztárja: a 10 éves transzvesztita kisfiú, aki igazi drag queenként parádézik

2018.február.13.

Desmond Napoles, művésznevén Desmond Is Amazing még csak 10 éves, de már most pontosan tudja, mit szeretne képviselni a divatvilágban.

Desmond is Amazing
Fotó: Instagram

A kissrác a New York-i divathéten robbant be, és rögtön a szakma szívébe talált elképesztő egyéniségével, és korát meghazudtoló karizmájával. Desmond a transzvesztita előadókra használatos drag queen alapján "drag kid"-nek nevezi magát, és elmondása szerint 2 éves kora óta drag dívaként öltözik.

A kissrác gyakorlatilag totyogós korától kezdve édesanyja magas sarkúit és DIY parókákat próbálgatott otthon, ma pedig leginkább androgünnek, vagy ahogy ő mondja, "avant dragnak" definiálja stílusát. Desmond a Gypsy Sport modelljeként vonult a kifutóra, és a márka 2018-as őszi kollekcióját mutatta be a New York-i divathéten.

Láttad már? Ekkora hatalmas show-t még nem láttál! Transzvesztiták, csillogó arcfestés és virágszirom

Desmondra már a drag queen istennő, RuPaul is felfigyelt, és a 2017-es DragConon kijelentette, hogy Napoles Amerika jövője. A kissrác kétségkívül megosztó véleményeket vált ki az emberekből, azonban felbukkanása több szempontból is sorsdöntő: míg a legtöbb ember legkorábban tinédzserként, de inkább fiatal felnőttként érti meg az identitását, a másság érzése rengeteg frusztrációt jelent számukra gyerekkoruktól kezdve. Desmond minden LMBTQ-gyerek számára példázza, hogy nincsenek egyedül, és ma már bátran felvállalhatják szexualitásukat, hiszen számos lehetőség áll előttük.

Ez is érdekelhet

Segítség, herpesz odalent! Mit tehetsz, hogyan kezeld?

Segítség, herpesz odalent! Mit tehetsz, hogyan kezeld?

GLAMOUR Horoszkóp

Heti horoszkóp: kreativitásod előnyös megoldásokat hozhat a héten - január 17-23.

Heti horoszkóp: kreativitásod előnyös megoldásokat hozhat a héten - január 17-23.

G-Életstílus

9 elérhető pénzügyi cél, és útmutató a megvalósításukhoz

9 elérhető pénzügyi cél, és útmutató a megvalósításukhoz