A New York-i divathét sztárja: a 10 éves transzvesztita kisfiú, aki igazi drag queenként parádézik

2018.február.13.

Desmond Napoles, művésznevén Desmond Is Amazing még csak 10 éves, de már most pontosan tudja, mit szeretne képviselni a divatvilágban.

Desmond is Amazing
Fotó: Instagram

A kissrác a New York-i divathéten robbant be, és rögtön a szakma szívébe talált elképesztő egyéniségével, és korát meghazudtoló karizmájával. Desmond a transzvesztita előadókra használatos drag queen alapján "drag kid"-nek nevezi magát, és elmondása szerint 2 éves kora óta drag dívaként öltözik.

A kissrác gyakorlatilag totyogós korától kezdve édesanyja magas sarkúit és DIY parókákat próbálgatott otthon, ma pedig leginkább androgünnek, vagy ahogy ő mondja, "avant dragnak" definiálja stílusát. Desmond a Gypsy Sport modelljeként vonult a kifutóra, és a márka 2018-as őszi kollekcióját mutatta be a New York-i divathéten.

Láttad már? Ekkora hatalmas show-t még nem láttál! Transzvesztiták, csillogó arcfestés és virágszirom

Desmondra már a drag queen istennő, RuPaul is felfigyelt, és a 2017-es DragConon kijelentette, hogy Napoles Amerika jövője. A kissrác kétségkívül megosztó véleményeket vált ki az emberekből, azonban felbukkanása több szempontból is sorsdöntő: míg a legtöbb ember legkorábban tinédzserként, de inkább fiatal felnőttként érti meg az identitását, a másság érzése rengeteg frusztrációt jelent számukra gyerekkoruktól kezdve. Desmond minden LMBTQ-gyerek számára példázza, hogy nincsenek egyedül, és ma már bátran felvállalhatják szexualitásukat, hiszen számos lehetőség áll előttük.

Ez is érdekelhet

Bruce Willis és Demi Moore örök köteléke rá a bizonyíték, hogy a szeretet a válást is túléli

Bruce Willis és Demi Moore örök köteléke rá a bizonyíték, hogy a szeretet a válást is túléli

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói