A Pretty Little Liars sztárja Abodi ruhában tündököl!

2018.március.22.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Mindig büszkeséggel tölt el minket, hogy hazánk divattervezői egyre nagyobb sikereket érnek el és külföldi hírességek is előszeretettel viselik ruháikat.

Shay Mitchell
Fotó: Instagram

Már számolni sem tudjuk, hány sztár választotta Abodi Dóra ruháit különböző eseményekre. Lady Gaga, Rita Ora, Taylor Swift, az őrültem szexi Pamela Anderson, de Claire Boucher, Janelle Monáe-val közös videóban is Abodiban tűnt fel. Emellett pedig az idei CMT díjátadón Carrie Underwood is Abodi ruhát viselt, aki a gálán elnyerte a legjobb videónak járó díjat is a Church Bells című szám klipjéért.

Ezt olvastad már? A Pretty Little Liars sztárja, Shay Mitchell a Kardashian család babérjaira tör?

Kár lenne itt zárni a sort, hiszen január végén Conchita Wurst is a magyar tervező rajongója lett és az ő ruhájában lépett színpadra! Most egy újabb büszkeséget jelenthetünk be, ugyanis a Pretty Little Liars gyönyörű színésznője, Shay Mitchell a Modeliste Magazine fotózásán viselte Abodi ruháit!

Shay Mitchell
Fotó: Modeliste Magazine

data-instgrm-permalink="https://www.instagram.com/p/Bgn5A-xAdk0/" data-instgrm-version="8" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:658px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);"> @shaymitchell stunning in our very Hollywood golden lurex gown in @modelistemagazine styled by @brunolimadesign #abodi #shaymitchell #beautiful #golddress ABODI (@abodi_official_) által megosztott bejegyzés, Márc 22., 2018, időpont: 4:09 (PDT időzóna szerint)

Shay most különösen nagy népszerűségnek örvend, hiszen a sorozat után vlogger karrierbe kezdett és már több mint 3 millió feliratkozóval büszkélkedhet!

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője