Dobpergés: ez a szín fogja meghatározni 2022 trendjeit

2021.december.16.

Egy vadiúj kékeslila árnyalat, amely garantáltan feldobja majd a 2022-es hangulatodat és ruhatáradat.

Pantone szín
Pantone szín
Fotó: Gettyimages.com

A Pantone Color Institute 2000 óta minden évben kiválaszt egy színt, amely tükrözi az akkori kor szellemét, életstílusának hangulatát, valamint meghatározza a divat, az enteriőr- és webdizájn világának trendjeit. 2022-re egy új színt alkottak, amely a kék és a lila hibrid árnyalata és a 17-3938 Very Peri nevet viseli.

A Pantone páratlan trendfelmérő képességének köszönhetően a 2022-es év Pantone színe, a Very Peri képes kollektíven az egész világ hangulatát tükrözni. De hogyan tud egy szín megtestesíteni egy korszakot? A Pantone szerint a színek mindig is szerves részét képezték annak, ahogy egy kultúra kifejezi egy adott időszakhoz való hozzáállását és érzelmeit. Leatrice Eiseman, a Pantone Color Institute ügyvezető igazgatója és Laurie Pressman, a Pantone Color Institute alelnöke szerint a Very Peri a tökéletes szín a jövővel kapcsolatos érzések kifejezésére.

Alapvetően mindannyian a bizonytalanság és az optimizmus átmenetét érezzük, ami tökéletesen megtestesül a Very Periben. Kezdünk kilépni az elszigeteltség intenzív időszakából, és reménykedve tekinteni a jövő felé. A fizikai és digitális életünk azonban kétségkívül új módon egyesült – a Very Peri azt is szemlélteti, hogy a digitális világ színtrendjei hogyan jelennek meg a valóságban, és fordítva.

Pantone
Pantone

A kreativitásra ösztönző új Pantone szín a dinamikus meténgkék állandóságát és hűségét, valamint az élénk ibolyavörös energiáját és izgalmát ötvözi. Az árnyalat megalkotása azt a célt szolgálta, hogy új megvilágításba helyezze a jövőről alkotott látásmódunkat – szemléljük merészséggel és kíváncsisággal a lehetőségeinket!

Szerző: Nikolaidu Fédra

Ez is érdekelhet

10 tipp, hogy a lehető legtöbbet hozd ki a pszichoterápiából

10 tipp, hogy a lehető legtöbbet hozd ki a pszichoterápiából

GLAMOUR Horoszkóp

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban

Sztárhírek

Bella Hadid nyilatkozott a mentális egészségével való küzdelméről

Bella Hadid nyilatkozott a mentális egészségével való küzdelméről